Vacancy: Marketing Officer at Great Nigeria Insurance Plc, Lagos

Great Nigeria Insurance Plc, një udhëheqës dhe dinamik kërkesë kompania e sigurimeve për punësim të menjëhershëm të reja, Punë e vështirë, focused and result oriented individuals who seek a steady career and financial independence to the vacant position of marketing executives.

Objektivi kryesor i GNI është që të merr sigurim cilësor dhe rrezikon të shërbimeve të menaxhimit i.e. Sigurim i jetës, Auto Insurance, Sigurim shëndetsor, Rreziqet e veçanta, dhe produkte të tjera të investimeve dhe shërbimeve.

përgjegjësitë

Marketing dhe shitje të produkteve të sigurimit.
Komunikimi me audiencat e synuara dhe menaxhimin e marrëdhënieve të klientit.
Kryerjes së hulumtimit të tregut të tilla si pyetësorët konsumatorëve dhe grupeve të fokusit.
duke kontribuar në, dhe zhvillimin e, planet e marketingut dhe strategjive.
Vlerësimin e fushatat e marketingut.
Mbështetja drejtori i marketingut dhe kolegët e tjerë.
Kryerjen e detyrave të tjera sipas nevojës.

Kualifikimet dhe Kërkesat

Minimum i Ond.
Duhet të jetë i zellshëm, përgjegjës dhe punëtor.
Përvoja e kërkuar: Niveli i hyrjes
Afati i aplikimit: 1st October, 2013

Si të aplikoni

Dërgo detajuar juaj CV to estherire@gmail.com

Ne do të vlerësojmë nëse ju mund mirësi Share në këtë Facebook, Cicëroj etj për të informuar njerëzit e tjerë!

Edhe, input email-it tuaj më poshtë të vazhdojë të marrë punë ofron / pagese direkt në kutinë tuaj.

8 Komente në "Vacancy: Marketing Officer at Great Nigeria Insurance Plc, Lagos"

  1. pls i need a jobs tnk

  2. I need a job. It could be an Office Assistant, Store Keeper or even Graphic Designer as i am very literate in Computer. Faleminderit!

  3. i am a graduate from the university of abuja,an accounting bsc degree holder with an OND

  4. I applied and I have been invited for interview but am not in lagos now

  5. Please what do I do am I going to miss out on the opportunity

Lini një koment

>.


*