Vacancy: Marketing Officer at Great Nigeria Insurance Plc, Lagos

Great Nigeria Insurance Plc, a request perusahaan insurance anjog lan dinamis kanggo Employment langsung inovatif, genah, focused and result oriented individuals who seek a steady career and financial independence to the vacant position of marketing executives.

Adil utama GNI kanggo nerjemahake insurance kwalitase lan risiko layanan Manajemen i.e. Life Insurance, Insurance Auto, Health Insurance, risiko khusus, lan produk lan layanan Investment liyane.

Lowongan Kerja

Marketing lan dodolan produk insurance.
Komunikasi karo pamirsa target lan ngatur sesambetan klien.
Nganakake riset pasar kayata questionnaires customer lan kelompok fokus.
contributing kanggo, lan ngembangaken, plans marketing lan Sastranegara.
Ngevaluasi kampanye marketing.
Supporting manager marketing lan kolega.
Performing pakaryan kaya sing dijaluk.

Sarat lan Requirements

Minimal Nanging.
Kudu sregep, tanggung jawab lan genah.
Pengalaman sing dibutuhake: Entry Level
aplikasi Deadline: 1st October, 2013

Carane Aplikasi

Kirimi rinci Panjenengan CV to estherire@gmail.com

Kita bakal appreciate yen bisa kindly nuduhake iki ing Facebook, Twitter etc kanggo ngandhani wong liya!

Uga, input email ngisor supaya njupuk proyek nawakake / buletin langsung ing kothak mlebu.

8 komentar ing "Vacancy: Marketing Officer at Great Nigeria Insurance Plc, Lagos"

  1. pls i need a jobs tnk

  2. Umoke Chinedu | May 11, 2013 ing 10:34 iki | Reply

    I need a job. It could be an Office Assistant, Store Keeper or even Graphic Designer as i am very literate in Computer. Thanks!

  3. esther lazarus | Juli 16, 2013 ing 5:57 pm | Reply

    i am a graduate from the university of abuja,an accounting bsc degree holder with an OND

  4. I applied and I have been invited for interview but am not in lagos now

  5. Please what do I do am I going to miss out on the opportunity

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*