Këshilltar i rrezikut, Analist fushë dhe Marrëdhënie Customer Executives Vende të lira pune në GNI PLC

Vende të lira se ODA PLCGreat Nigeria Insurance Plc, një udhëheqës dhe dinamik kërkesë kompania e sigurimeve për punësim të menjëhershëm të reja, Punë e vështirë, individë të orientuar të fokusuar dhe të rezultojë që kërkojnë një karrierë të qëndrueshme dhe pavarësinë financiare për pozicionin vakant të këshilltarëve të rrezikut, oficerë të marrëdhënieve me klient dhe drejtuesit të marketingut.

The principal objective of GNI is to render qualitative insurance and risks management services i.e. Life Insurance, Auto Insurance, Health Insurance, Special Risks, and other Investment products and services.

Responsibilities

Communicating with target audiences and managing client relationships.
Conducting market research such as customer questionnaires and focus groups.
Contributing to, and developing, marketing plans and strategies.
Evaluating marketing campaigns.
Marketing and sales of insurance products.
Supporting the marketing manager and other colleagues.
Performing other duties as required.

Qualifications and Requirements

Minimum of OND.
Must be diligent, responsible and hardworking.
Required Experience: Entry Level

Application Deadline: 25th July, 2014

How to Apply

Send your detailed CV te jobs@iroy.in
We would appreciate if you could kindly share this on Facebook, Cicëroj etc to inform other people!

Edhe, input your email below to keep getting job offers/newsletters directly in your inbox.

1 Koment në "Këshilltar i rrezikut, Analist fushë dhe Marrëdhënie Customer Executives Vende të lira pune në GNI PLC"

  1. Dear Talent Manager, i will be glad if my vitae are considered,please and i promise to be faithful and loyal to the organization and will never disappoint the firm.

Lini një koment

>.


*