Advisor Risk, Analyst Field lan Hubungan Customer Executives Vacancies at GNI PLC

Lowongan sing GNI PLCGreat Nigeria Insurance Plc, a request perusahaan insurance anjog lan dinamis kanggo Employment langsung inovatif, genah, individu tujuan fokus lan kasil sing ngupaya karir anteng lan kamardikan financial kanggo posisi kosong saka penasehat resiko, perwira customer relation lan eksekutif marketing.

Adil utama GNI kanggo nerjemahake insurance kwalitase lan risiko layanan Manajemen i.e. Life Insurance, Insurance Auto, Health Insurance, risiko khusus, lan produk lan layanan Investment liyane.

Lowongan Kerja

Komunikasi karo pamirsa target lan ngatur sesambetan klien.
Nganakake riset pasar kayata questionnaires customer lan kelompok fokus.
contributing kanggo, lan ngembangaken, plans marketing lan Sastranegara.
Ngevaluasi kampanye marketing.
Marketing lan dodolan produk insurance.
Supporting manager marketing lan kolega.
Performing pakaryan kaya sing dijaluk.

Sarat lan Requirements

Minimal Nanging.
Kudu sregep, tanggung jawab lan genah.
Pengalaman sing dibutuhake: Entry Level

aplikasi Deadline: 25th Juli, 2014

Carane Aplikasi

Kirimi rinci Panjenengan CV kanggo jobs@iroy.in
Kita bakal appreciate yen bisa kindly nuduhake iki ing Facebook, Twitter etc kanggo ngandhani wong liya!

Uga, input email ngisor supaya njupuk proyek nawakake / buletin langsung ing kothak mlebu.

1 komentar ing "Advisor Risk, Analyst Field lan Hubungan Customer Executives Vacancies at GNI PLC"

  1. Dear Talent Manager, aku bakal bungah yen vitae sandi dianggep,please lan i janji dadi setya lan manut kanggo organisasi lan ora bakal nguciwani tenan.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*