Kumaha Jieun $500 Bulanan di Nigeria Tanpa Ngajual hiji Produk Single

how to make money without selling products

Tapi anjeun manggihan ieu teuas percaya, bebeneran tetep nu bisa nyieun $500 per bulan di dieu di Nigeria tanpa ngajual produk single. nuhun, maca nu bener, Anjeun bisa nyieun ieu loba salaku pengusaha - atawa sugan we kukituna disebutkeun salaku freelancer hiji. Aya dasarna dua cara lega nyieun duit dina kahirupan - ku ngajual barang jeung ku maturan layanan nu minuhan sababaraha kaperluan husus. Sedengkeun Anjeun bisa nyieun duit alus online jeung offline ngajual barang sarta jasa, Anjeun sarua bisa nyieun duit alus tanpa ngajual barang nu mana wae…tapi ku nyadiakeun ladenan husus online jeung offline. Anjeun kudu gancang tega ieu dina pikiran saméméh maca dina - nu poténsial Anjeun pikeun nyieun atawa earn duit perenahna di masalah atawa kaperluan batur kira-kira Anjeun. ayeuna, hayu dina:

agén perumahan: Naha anjeun nyaho anjeun merlukeun nganggur nyetel prakték salaku agén perumahan? Teu komo hiji kantor upami Anjeun hoyong, jeung no outlay ibukota atawa latihan professional di sadaya. Anjeun ngan perlu up-to-date informasi akomodasi perumahan ngeunaan kosong dina jeung di luar komunitas Anjeun, kota jeung kota…jeung sugan hiji kolaborasi saeutik jeung agén perumahan lain tukeur informasi kiwari ngeunaan ketersediaan accommodations komérsial jeung padumukan. House jeung agén taneuh nyieun duit maranéhanana ti komisi basa aranjeunna nyieun kantor kosong atawa akomodasi imah sadia ka batur pikeun rental - maranehna sering earn komisi ti customer jeung ti tuan tanah nu. A agén imah bisa nyieun nepi ka N25,000 ti 3 konsumén unggal per poé, totaling N75,000, jeung sababaraha nyieun nepi ka N1 juta per bulan lamun maranéhanana méré kaluar kompléx kantor sakabeh jeung wangunan atawa lemahna ka organisasi komérsial.

masts telekomunikasi: Dupi anjeun dibayangkeun sabaraha MTN, GLO, AIRTELL jeung ETISALAT diantarana mayar jalma per bulan ka saukur ngadegkeun masts maranéhanana balik imah maranéhanana? Gumantung kana kakawasaan anjeun badami jeung lokasi Anjeun, Anjeun bisa kaanggo pausahaan telekomunikasi (maranehna sering pendekatan kahiji anjeun atoh) pikeun nunda nepi masts maranéhanana dina sababaraha runtah henteu kapake rohangan di darat jeung earn antara N250,000 - N350,000 per bulan. Anjeun teu kudu becus ti sakadar ngidinan eta pikeun nunda nepi tihang maranéhanana kira-kira imah Anjeun, jeung anjeun earn hiji rata-rata $2,000 per bulan - sugan salila sabulan tanpa ngajual produk nu mana wae atawa ngajadikeun layanan nu mana wae nu dina rasa nu ketat maranéhanana kecap.

deal calo Business jeung fasilitator: Loba jalma pinter nyieun duit tiis for teu saukur ngarujuk sababaraha meuli sababaraha seller - nu, maranehna ngan saukur ngarujuk pembeli hayang pisan (pembeli sakapeung internasional) ka mana produk langka maranehna giji anu gampang sadia. loba US. pausahaan farmasi pisan kabetot dina meuli shea-mentega pikeun tujuan kosmetik, jeung produk ieu ngan sadia di Afrika Kulon - jadi Anjeun bisa nyieun duit alus ku ngan ngarujuk ka mana maranéhanana bisa ménta shea-mentega, komo online tanpa ninggalkeun kamar Anjeun. Loba pausahaan Cina ogé néangan wijen, jahé, ginseng jeung produk alam séjén - Anjeun bisa nyieun rébuan dollar di dieu di Nigeria ku saukur nyambungkeun pembeli ieu pikeun sumber produk maranéhanana dipikahayang.

sks gambar: www.pcworld.com
[ad # FooterText]

99 koméntar dina "Kumaha Jieun $500 Bulanan di Nigeria Tanpa Ngajual hiji Produk Single"

  1. adegunloye Kunle | Juni 9, 2014 di 10:31 Kami | walon

    rohangan ieu di darat ekiti. agén Teiecommunication geus dilongok lahan pricisely agén Etisalat.
    Ningali maju ka ngadangu ti Anjeun.

  2. usum owolabi | Mei 2, 2015 di 9:03 Kami | walon

    Plot taneuh pikeun cacakan tina tihang kontak surélékna dikirim.

  3. Lukas ONYEMAOBI | Mei 5, 2015 di 10:09 Kami | walon

    Dina turun mah di dieu di imo state, oru l.g.a kulon…ubulu amorie…MTN Service pisan goréng…PLS datang Gunung urang tihang hiji…i boga tanah keur dipake…PLS Anjeun bisa ngontak kuring dina 08104656772…hatur nuhun

  4. Lukas ONYEMAOBI | Mei 5, 2015 di 11:06 Kami | walon

    PLS urang kudu mtn tihang di masarakat urang…dina kaayaan IMO…orlu, ubulu amorie…i AV hiji tanah keur dipake…08104656772 ka kontak kuring…hatur nuhun

  5. Chris Adinde | Juni 12, 2015 di 2:19 pm | walon

    Kuring boga bagian tanah di perenah Haven anyar off baracks adat obodoukwu jalan okpoko ogbaru l.g.a keur cacakan tina tihang. Kanggo anu ngagaduhan kapentingan,nyokot catetan. Hubungi kuring wt:07060860759 Chris Adinde

  6. Okunade Emmanuel Damnit | Juli 2, 2015 di 1:18 pm | walon

    PLS, urang kudu MTN tihang di masarakat urang di Idi-Aga Area nagara Ogun di Ibogun mana urut urang Présidén Olusegun Obasanjo Ladang ieu Tempatna. Populasi pamaké MTN dieu r taya tapi urang Sunda nalangsara ti Signal mampuh, PLS lamun tihang bisa dibales dieu, urang bakal ngahargaan eta. U bisa ngontak kuring dina 08065111152 jeung dina email mah rotmazy2000@yahoo.com.

    hatur nuhun.

  7. Aya sakabeh loba jaringan bad di oke ito ikorodu. taneuh My ogé sadia pikeun masang tihang Anjeun. 08062442761 PLS kal sangkan bisa negotiate.

  8. désa mah gaduh masalah jaringan saprak ayana telepon sélulér sarta urang geus humandeuar ngeunaan nu sababaraha kali ka MTN jaringan urang ngagunakeun tapi jigana maranehna teu ngalakonan nanaon pikeun mantuan urang kaluar. jadi i nyarankeun lamun masalah teuing gedé pikeun pausahaan hayu eta ngabejaan urang…

  9. Kuring geus sapotong taneuh pikeun cacakan of masts telekomunikasi nu aya di nagara ekiti.[elligibility:sadaya jaringan].kontak kolawole dina 07038456620.

  10. rohangan sadia pikeun tihang di ketu jalan demurin, Lagos.

  11. chibuzor Alexander | September 27, 2015 di 4:02 pm | walon

    i kudu tihang di locality mah, prefab penyuluh uratta… mangga Kami pisan serius, meunangkeun deui ka kuring via mail mah

  12. Insinyur noname Omotoso | Oktober 27, 2015 di 6:30 pm | walon

    MTN Network pisan goréng di wewengkon mah di ABA Odan Désa via Olodo wewengkon Iwo Road di Ibadan Oyon Propinsi
    Kuring boga plot taneuh pikeun cacakan tina tihang. Mangga kontak kuring dina Telephone Nomer 08184868228/08060380611/08053278715

  13. Anaba Rosemary | Nopember 17, 2015 di 5:08 pm | walon

    PLS no topeng di kampung mah aya taneuh dina loka alus nu mask jaringan nu mana wae nu bisa ngandung urang bener merlukeun eta pikeun nyegah jaringan atawa jasa low, kontak jumlah mah … Maksud kuring jaringan nu mana wae hatur nuhun.

  14. Anaba Rosemary | Nopember 17, 2015 di 5:13 pm | walon

    Aya di Isiala Ngwa Kalér di Abia Propinsi we bener anyar tihang di tempat ieu .

  15. Punten, aya jaringan single di kampung mah mum jeung akina mah loba pisan siap méré kaluar lemahna ka jaringan nu mana wae nu sadia. Ieu téh kawas hujan es keur aya tanpa jangkauan jaringanana.
    Mangga bantuan Anjeun kacida diperlukeun.
    Hatur nuhun di antisipasi.

  16. Kuring boga plot taneuh di nu mah (Alamat Ibadan parentage), i teu bakal papisah lamun nu mana wae nu pausahaan telekomunikasi bisa datang jeung ngadegkeun tihang maranéhanana dina lahan…. Mangga lamun aya wae ulah ragu pikeun kontak kuring dina ….

  17. Ibe Augustine Emeka | Januari 9, 2016 di 4:40 Kami | walon

    Aya sok masalah jaringan di kampung mah dina kaayaan IMO salaku hasil no tihang telekomunikasi aya. jeung ieu, nu mana wae nu telekomunikasi museurkeun bisa ngontak kuring keur tanah ka ngadegkeun tihang maranéhanana. Nelepon kuring dina

  18. Obafemi Maranéhanana | Januari 11, 2016 di 3:27 pm | walon

    A plot taneuh geus sadia pikeun nu mana wae nu pausahaan telekomunikasi kabetot ka ngajakan pikeun tihang atawa munara cacakan di fase Dejuwogbo 1, NNPC soaked, Ogijo sagamu Road, Ogijo, Ogun Propinsi. Pikeun ngahontal kuring nelepon:

  19. Oyekunle Julius.Olusegun | Januari 24, 2016 di 8:24 pm | walon

    Land geus sadia pikeun cacakan tina GSM tihang @ Iyeku, di Odo- I ngajemput Pamaréntah Lokal Nagara Osun, Iyeku mangrupa jalan utama nu numbu Faji Rd, King Rd , Inaja Rd, Iregba Rd tapi jaringan Mtn jeung sajabana kirang. palanggan GSM ieu Avenue mangpaatkeun pikeun kiriman service leuwih alus & mulih alus.

  20. oparaeche onyinyechi | Januari 31, 2016 di 6:43 Kami | walon

    Ieu Bu onyinyechi opara Kami ti umueleke achi mbieri I ninggalkeun aya jeung salaki kuring tapi ngotektak sareng telepon blackberry mah Masalah a,PLS urang kudu full network.you bisa nelepon kuring numbu anjeun ka hiji agén di village.tnx.be mah gancang cos jalma nu ngaganti ka networks.tnx séjén.

  21. Kaadilan ndego | Januari 31, 2016 di 3:57 pm | walon

    darat anak sadia di nagara delta, West LGA susunan Kwale, lokasi cocog .1 satengah plot,jaringan naon wae layak, u bisa ngahontal kuring dina ieu
    jumlah

  22. Richard hikmah | Januari 31, 2016 di 7:34 pm | walon

    PLS keur ngabogaan masalah jaringan di kampung mah dina kaayaan Imo Ehime mbano di umukabia salaku hasil teu ngabogaan tihang telekomunikasi,,Jeung tanah geus sadia di kampung mah u bisa ngontak kuring dina …

  23. Alexander Alfred | Pebruari 3, 2016 di 4:45 Kami | walon

    Land sadia di ojota deukeut ka ojota garrage anyar pikeun MTN, GLO AND AIRTEL tihang ERECTION.pls kontak nomer ieu…

  24. Re-aplikasi MTN MASK.I Kami di dieu pikeun panawaran pikeun Mobile Telekomunikasi of Nigeria (MTN)jadi diwangun dina sanyawa mah di ditinju Akoli desain Mbato,Dina obingwa LGA Pamaréntah Area tina Abia Propinsi Nigeria. aya MTN Komunikasi ngarecah nu ngabogaan usaha kapangaruhan jeung komunikasi bébas sabab anggap jadi dina kahirupan modern ieu. MTN palanggan aya di nagara bingung salaku break ieu turun geus ngaronjat ka masarakat stage.Many teu kaampeuh nu kapangaruhan, saperti akpaa mbato,wewengkon ditinju,obete okenyi,Abala ohia,Abama,Abala nkamiri jeung Akirika nyebut tapi few.Thanks keur consideration.yours alatan anjeun bisa dipercaya,Chika David

  25. lukisan Bankole | Pebruari 6, 2016 di 8:39 pm | walon

    Airtel tihang teu di wewengkon mah i boga tanah nawarkeun anjeun urang ngadegkeun jalma tihang teu leuwih ngagunakeun garis airtel deui alatan jaringan bad am amoung PLS jadi gancang ngeunaan ieu
    nub mah …

  26. Boga plot dina dua lokasi beda dina Ondo mana MTN, Glo jeung jaringan Etisalat pisan bad jeung wishes ka ngajakan eta kaluar pikeun mask propaider jaringan jadi erected pikeun layanan leuwih alus.

  27. A sapotong taneuh henteu kapake geus sadia pikeun nu mana wae nu propaider jaringan dina hiji estate ngembang gancang babarengan Itele jalan Ogunstate. U bisa ngahontal kuring dina 080xxxxxx pikeun leuwih rinci.

  28. Urang geus pic taneuh nu cocog pikeun tihang dieu di OTUN AGBAKIN MONIYA IBADAN… Komo deukeut bisa nganyatakeun jalan panjang ilorin ka ibadan. Sakur jaringan anu kacida wilujeng sumping..

  29. Harun takponare | Maret 5, 2016 di 6:26 pm | walon

    Teu aya tihang jaringan Di kampung urang Gbaregolor dina kaayaan delta dina L.G.A kidul ughelli aya jaringan keur jaman baheula 5 ka 10 taun ayeuna, jeung aya lembaga luhur aya mahasiswa mana complaining ngeunaan jaringan, sabab jaringan kalobaannana leupaskeun kaluar ti sakola, ngan sabab jaringan, mangga kudu bantuan, bakal boga loba lemahna, pamingpin masarakat mana siap méré tanah bébas sabab jaringan, u bisa ngontak kuring dina email mah, di ….

  30. Adegbesan Afolabi | Maret 8, 2016 di 1:53 pm | walon

    A taneuh di langbasa ajah alus pikeun tihang Anjeun bcos konsumén airtel nu complaining jaringan bad kira-kira aya

  31. Collins N.Enebeli | Maret 19, 2016 di 12:23 Kami | walon

    Aya plot HALF taneuh IN MUWO AVIA IN BADADRY. Sakur jaringan layanana bisa datang sarta Gunung aya tihang. PLZ nelepon…

  32. Bernard Onyemauche Ezeji | April 1, 2016 di 11:05 Kami | walon

    Land dina gunung luhur sadia pikeun nu mana wae nu pausahaan telekomunikasi kabetot ka ngajakan pikeun tihang atawa munara cacakan di Aiyegbemi estate,Ita-pemirsa,Ikorodu,Propinsi Lagos. pikeun ngahontal,nelpon

  33. Bapak IDEH.ARUESURAYINRE | April 13, 2016 di 8:15 pm | walon

    IDEH ARUESURAYINRE Urang boga rohangan gede taneuh keur sewa pikeun pamasangan MTN,GLO,AIRTELL jsb,jeung panyadia ladenan Telecom lain naekeun sinyal maranéhanana,lahan anu warri Glo kota utama ve geus dipigawé tes taneuh jeung laboratry jeung manggihan merenah jeung aman masang MASK.please contactw kuring

  34. Joel ndukwe | Mei 4, 2016 di 2:26 pm | walon

    Kuring jeung sobat ngumbara ka désa mah dina kaayaan abia, manéhna geus data dina sim etisalat-Na,tapi teu network.please i boga henteu kapake aya tukangeun imah,i bakal kawas etisalat ka Gunung tihang aya.

  35. Plot pajeg tanah @ Idiroko jalan,state ogun,saméméhna dilongok ku MTN,eta dina lingkungan aman,

  36. OYEDOKUN diyakinkeun | Mei 11, 2016 di 11:26 Kami | walon

    Urang ulang nalangsara pikeun jaringan Airtel jeung Mtn dina bijih Ondo State di Idi Mangga dina kaayaan ondo. loka anyar ieu geus maju ayeuna i nyaho yén anjeun moal kuciwa ngalakonan ieu leuwih ogé ieu téh taneuh nu mtn geus datang jeung dipariksa nu alus jadi lahan aya pikeun anjeun ngan kontak….

  37. Lukas KENECHUKWU | Mei 31, 2016 di 3:04 pm | walon

    Hello keur nulis ti Umuna di Igbo Etiti pamaréntah lokal state Area Enugu, ayeuna urang sufering ti Airtel jeung Glo jaringan mobile leuwih loba taun bari jaringan séjén sadia. jadi mangga i nasihat ka Gunung tihang maranéhna pikeun erea mah mangga. Kuring boga tanah confortable sapanjang jalan for eta.

  38. loaf tina takdir | Juni 7, 2016 di 3:28 pm | walon

    PLS urang kudu boh airtel,etisalat atawa glo di masarakat urang sabab mtn urang boga 2G jeung teu bisa nyugemakeun sakabéh populasi,

  39. Samuel Ajaero c | Juni 10, 2016 di 7:50 Kami | walon

    Kami ti bohong lasut di Propinsi Ehime Mbano Imo(Ibu gereja Katolik paroki) PLS i bener kudu datang jeung nganjang lahan kahiji saméméh badami jeung taneuh nyaeta balik imah. PLS urang kudu mask ieu sabab urang teu bisa nelepon tanpa telepon pegatna jeung urang boga loba populasi di masarakat urang jeung loba jalma jeung bisnis alus nu perlu koneksi jaringan hatur nuhun

  40. Kami di dieu pikeun panawaran pikeun
    Mobile Telekomunikasi tina
    Nigeria (Glo) tihang bisa diwangun mah
    sanyawa (wewengkon 2 yekale nu),Di wewengkon Kepala-batu kapur di nternational lokal
    Area Pamaréntah Osun Propinsi
    Nigeria. aya Glo
    Internet break down
    nu ngabogaan usaha kapangaruhan
    jeung komunikasi jeung aksés internet paling utamana sabab
    anggap jadi ieu modern
    kahirupan. Palanggan Glo aya di
    state bingung salaku break ieu
    turun geus ngaronjat ka
    stage.Many teu kaampeuh
    masarakat nu kapangaruhan, saperti sababaraha wewengkon ngembang salaku Ayekale,ayegbami,masarakat lankare di Banjaran-batu kapur. Kuring gladly bakal ngadagoan respon nguntungkeun Anjeun.
    hatur nuhun
    kontak …..

  41. Land sadia pikeun masts telekomunikasi cacakan aya di Akure South.Ondo Propinsi (eligibility sadaya karya net )

  42. Pendeta Joel Ny | Juni 30, 2016 di 10:02 pm | walon

    Kuring geus sababaraha plot taneuh di Agbor jeung Ogwashi-uku di Delta State mana anjeun c an t m oun Anjeun Topeng jeung ngawangun kantor

  43. an loka avaliable di no 4 obosi jalan nkpor simpang nyaéta avaliable keur unggal pausahaan jaringan anu intrested kudu nelepon hiji nomer ieu 090…

  44. Aya hiji mtn tihang erected di plot mah taneuh dina kaayaan jigawa lamun u wanna meuli papanggih kuring di 08…

  45. A well Nigeria warga dina kaayaan Imo Nigeria téh nelepon dina panyadia ladenan Nigerian kabetot dina penanaman hiji tihang atawa jaringan séjén nya di nagara Imo kudu mangga kontak manéhna , manéhna a kahiji jeung wakil Nigeria a kacida alusna , jadi mangga bageur nawaran reureuh di kontak manéhna asup ka meunangkeun inpo nu leuwih lengkep ti manehna di ….

  46. Simeon Petrus | Juli 11, 2016 di 8:41 pm | walon

    i geus sababaraha plot taneuh dina fase almorf 2 estate di agbado wewengkon nagara ogun jeung wewengkon mowe di obafemo-owode LGA, dina kaayaan ogun. boh loka anu pohara cocog pikeun masker telekomunikasi. hoping ka dieu ti anjeun geura-giru.
    Atuh di antisipasi pikeun response Anjeun.

  47. Nungguan di tiis | Juli 14, 2016 di 8:40 Kami | walon

    Kuring hirup di 3 olowoparija Str / shibiri / ojo govt lokal / pamaké: Alagos nigeria.i hayang nyewa kaluar rohangan di imah mah salah sahiji network.there nu geus sadaya jaringan ieu di wewengkon mah tapi can jalma masih ngawadul ngeunaan service.so i bakal kawas nyewa kaluar sababaraha rohangan ka jaringan ieu i masih bisa mantau eta cos nu mana i cicing.

  48. Kuring geus satengah plot taneuh @ ilogbo ogun state pikeun nyewa

  49. OWOH James Ugochukwu | Juli 30, 2016 di 2:17 pm | walon

    Kuring boga kavling rohangan pikeun errection of mana wae tihang komunikasi di imah mah, persis di IDIMA OHAEKE ABAM di Arochukwu LGA Abia Propinsi dimana urang geus leuwih ti 6000 pamaké jaringan beda. tapi masalah urang jaringan bad dina sagala panyadia jaringan. sakabéh masarakat bakal bungah lamun u datang ka nyalametkeun urang

  50. Joshua Kingsley | Agustus 2, 2016 di 6:19 pm | walon

    kuring geus 2 acres taneuh gigireun pausahaan dangote jeung Abdi oge boga hiji di mana Kami hirup.. state ogun.. teuing bad nu aya Mtn atawa ETISALAT ladenan .. Glo ieu komo d awon tapi lamun tihang Mtn bisa B dipasang di sanyawa mah bakal cinta nu jadi loba ngabalukarkeun bakal b bisa ngobrol

  51. jaringan etisalat pisan ngaganjel dina umuoji kampung halaman mah idemili kalér wewengkon pamaréntahan loc'al anambra state
    kumaha i boga plot pohara alus taneuh pikeun tihang.

  52. jaringan Etisalat teu mah village.it sacara pisan frustrating bade imah jeung anjeun cicing offline sadaya through.please kuring boga plot alus sarta gedé taneuh lamun maranehna bisa make eta pikeun tihang installation.am ti umuoji di wewengkon pamarentahan idemili kalér lokal anambra nagara.

  53. cai mancur Adeyemi | Agustus 16, 2016 di 8:55 pm | walon

    Urang boga tanah nu sadia pikeun pamakéan tihang di Powerline Area, stadion jalan, pamarentah, Oyon Propinsi, Area pisan nangtang dina watesan populasi, anu kacida didominasi ku Murid jeung fasilitas kaamanan nyukupan.

  54. i have 50ft by 50ft plot of land @ okoba agege.
    i will like to contract it out to MTN OR GLO, ETISALAT ETC.

  55. I’VE A PLOT OF LAND at Ndot Ikot Ukpong Etor Village, Oruk Anam LGA, Akwa Ibom State. For MTN erect their Mast.
    on negotiation. nelpon:

  56. Oladimeji muhyideen oyetunde | September 30, 2016 di 3:14 pm | walon

    I have a plot of land at my area @ Ago-Ayo Area behind Ilesha garage oke-ijetu Osogbo state of osun for lease to any network which the network is bad , both Glo mtn etisalat and airtel was too bad is service . kontak

  57. I have a land for use can mtn pls come and install their mast….. Around Maryland lagos stateOKi lane along kicc church…… ……

  58. Pastor Chukwunonso Umerie | Oktober 10, 2016 di 4:35 Kami | walon

    I have a plot of land at obinagu ugwuwba in Orji River LGA of Enugu State ready for intrested mask installer, not very far from raod.

  59. I’ve got land/space for Mast installation in Eneka, Port Harcourt. PLS, contact my email.

  60. Emmanuel Sylvanus | Oktober 15, 2016 di 1:45 pm | walon

    A plot of land ready for any telecommunication company located at zarazong along Fobur road(Jos east LGA), behind zarazong Catholic church with a good access road. contact owner: ….. God bless you.

  61. Ihuaba Town in Ahoada East L.G.A pls sir’s ur costumers need sercive there is land for it,the money is nt that importat will need mas

  62. land is avialiavle for any telecommunications at sango ota ogunstate and also at ilogbo ogunstate,if any one is interested just call me ###

  63. I have a piece of land around Adams area of ikorodu that I have just acquired. The last time I visited that area,both my mtn and etisalat sim were as good as useless due to poor network. I am willing to go into contract with any of Nigeria communication giants to install mast on this land even at a reasonable amount. The advantage here is that the area where the land is located is still underdeveloped/developing so no serious threat to human life at least for the next 5-10years.
    you can contact me on 080….

  64. I have a plot of land in odogunyan off ojuemuren road ikorodu Lagos , please contact Michael on 070

  65. If any network in need of a land to erect their mast around odogunyan off ojuemuren ikorodu Lagos state, please contact tujack on

  66. pls we the Ezza south indigene of Ebonyi state lack network in our locality due to no availability of network provider ie mask..am pleading if the agency set up for these development will trace my locality ,i have many suitable plot of lands in different village which i consider to be good for the mounting of the mask ….contact details

  67. I am oluwaseun. I have a plot of land a Ota agbegise town. Any of the network can come to plant their mast on it.

  68. Mtn network is very poor and other network in Essien udim local area in Akwa Ibom state contact me so as to properly inform you exactly where their services is needed 080….

  69. Owadokun Adetokunbo | Januari 23, 2017 di 7:50 Kami | walon

    i have a piece of land good for erection of telecom mast located at toll gate sango ota ogun state. for info contact me via

  70. temitayo Jatula | Januari 23, 2017 di 10:07 pm | walon

    Temitayo Jatula January 24, 2017 di, 9:52pm Etisalat network at my area is very bad I have available space all full plot of land to plant ur mast. At ogudu Ojota Lagos Bus-top Alhaja eleshin down straight, no. 25 Joe agbato close. Pls contact me – .

  71. kanu ogechukwu | Pebruari 2, 2017 di 4:10 pm | walon

    In my local village Arondizuogu,Ideato North,IMO state.There are series of network problem,aside from Airtel NG,others are bad.in my village 75% of our population are not interested in purchasing other network.so,I’d want to give out my acres of land if wanted to any interested network.thank you.

  72. Land available for ground lease/rent for Cell tower, base-station / mast on my property. Fantastic coordinate at Owode-Onirin, Elias Estate, Lagos Nigeria.

    Good pedestrian and vehicle access.

  73. Elegbede Isaac | Maret 2, 2017 di 8:32 pm | walon

    I’d like to lease or sell a portion of my land here at Ayetoro, Itele Otta for mast erection to improve the 3G network in this area especially Glo, etisalat and Airtel.
    Interested Internet Service Provider should contact me.

  74. Anthony eyarefe | Maret 7, 2017 di 7:44 pm | walon

    A new developed community on d roll @ amacha,asaba delta state need a mass installation there 4 better coverage & pertronageVehicle access

  75. okoro Jonathan Joshua. | April 1, 2017 di 12:54 Kami | walon

    I’m okoro jonathan joshua from ikwuano local government of Abia state. Actually, I’m mah hometown, azuiyi oloko we are having difficulties with network coverage from all networks. MTN wich is mostly used precisely..so I wanna solicit for the construction of a network/telecommunication mast in mah area. The land to erect it is not a problem,security is also fully provided. Therefore any agent of any of the telecomunication companies who finds this meaning full should call and reply me on my nomber. Thanks a lot.

  76. my village is having a horrible network problem, for the matter of fact the only network that work in my villa is glo but still fluntuate so begging mtn,airtel etisalat to do something about it.I have a vacant land for your mast you can call me

  77. There is a land in akinyele area of ibadan that they can erect mast contact

  78. I’m here at rukpokwu vacant land for mass available any network should contact me 08xxxxxxxxxx

  79. PST ADEYEYE FELIX | Juli 20, 2017 di 9:42 Kami | walon

    NICE ONE. I HAVE A SPACE of land for LKEASE FOR TELCOM MARS ERRECTION AT LUSADA IN OGUN STATE, FOR LEASE TO ANY TELLCOMMUNICATION PROVIDERS. PLEASE KINDLY HELP.

  80. Adegbola Wasiu Olasunkanmi | Agustus 1, 2017 di 5:26 pm | walon

    I have a piece of land at Egan in Lagos for any service provider in Nigeria at a moderate price.
    To be sincere network​s are bad there especially when browsing.

  81. mtn has no coverage in my school environs in akwaibomstate university obioakpa campus…..the only functioning networks are glo and airtel,mtn and etisalat are offline.Imagine how much is lost.my contacts are here for you to come and see..070

  82. Pls we need a mtn mast in our community.There is no mast in,if you can findout pls locate Abeda shitile logo L.G.A Benue State.A big community(pls call for more information …..)

  83. Pastor Isaac,
    In my entire community no MTN, network and is causing many to switch to other network, I have a portion of land in a good location I can lease out.
    Ovom Amasaa, obikabia village ,obingwa LG,Abia.

  84. Telecommunications- there is an available land in Ogudu Gra,Ogudu, ojota to erect mast. Any interested network correspondent should contact 080*******

  85. Land available for ground lease/rent for Cell tower, base-station / mast on my property not far from new redeem camp.

  86. I have a land to give to mtn glo etc to install mass in my community in bomadi LGA delta state

  87. ola Emmanuel ola | Oktober 11, 2017 di 9:42 pm | walon

    In our entire village no single network Please MTN, GLO, AIRTEL or ATISALAT come an launch ur tower, they is millions of people without network please we need help. 081***

  88. Alli morinsola George | Nopember 3, 2017 di 3:48 pm | walon

    Land available at ibeju lekki LCG area oribanwa to be precise about 15.247 hectares interested buyers,telecommunications,industry,developers etc are welcomed interested party should contact George on 081*** or mail me on *** cheers

  89. Nwachukwu Samuel | Nopember 5, 2017 di 2:21 pm | walon

    Am from ibeku okwato aboh imbaise LGA ….there is berely network in my place here, please any telecommunications company can please come to our aid mostly MTN,GLO,and airtel….thanks

  90. Nwachukwu Samuel | Nopember 5, 2017 di 2:22 pm | walon

    And also a free space of land in my compound for any mast installation….

  91. Good job. Please Sir, I have a piece of land available for rentage to any network interested in mounting its mast. It’s located in Oyo town in Oyo state. Contact me through my WhatsApp 080*** or email ***.
    Regards.

  92. Benedicta Alphonsus | Nopember 14, 2017 di 10:57 Kami | walon

    my village is suffering from communication problem as there is no mast in the village yet, i have a land for sell to any communication company (MTN, GLO, ETISALAT, AIRTEL). nelpon: 070*** or 070*** for more info. I hope for a favourable response please

  93. Two plot of land for sale in port Harcourt city Rivers State, and land to lease in IMO State

  94. I come as an agent, there is two plot of land for sale in Port Harcourt Rivers State and land to lease in Mbaise Imo State

  95. hyet tset samaila | Desember 6, 2017 di 4:13 pm | walon

    I will like MTN to come and put their mast in my community at JABA LGA KADUND STATE ANKUNG DISTR WE HAVE A LAND Their.

  96. Hi.A plot of land is available at Mowe for lease,with all title docs including C of O available for mast installation from any network provider.thank you

  97. We need MTN mast installed in our fast developing community area VIA Atan Ota in Ogun State. Majority of dwellers use MTN. There is already a land space available for this.

  98. Good day Sir/Ma,

    I’m Dada Samson by name, I want to introduce to you about a parcel of land suitable for mounting communication network antenna (Mast), for lease/sales in Ogun State, Owode Ijako, close to Sifaz Hotel to be precise

    Interested,

    kindly reach me through
    000
    or

    for more details and negotiation

    Thanks in anticipation!

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.


*