bad News: 7 Cara Gula ngancurkeun Sex Kahirupan anjeun

Teu masalah naha anjeun lalaki atawa awewe: kaleuwihan gula anu goréng pikeun anjeun sarta maéhan kaséhatan seksual Anjeun. Ku kituna lamun meakeun loba gula dina inuman sweetened sarta inuman lemes sareng snacks, mangka waktu tinggi anjeun motong deui ka handap keur naekeun hirup kelamin Anjeun atawa anjeun bisa mibanda diri ka ngalepatkeun jeung salaki anjeun whining pikeun aksi saharita.

  • Gula ngabalukarkeun disfungsi erectile: Gula mangaruhan ketersediaan nitrat oksida jeung téstostéron nu duanana lalaki jeung awewe kudu keur drive seksual sarta fungsi. Meunang katuhu ieu: téstostéron promotes duanana penile na cacakan glans, diperlukeun ku lalaki pikeun kelamin aktif sarta awéwé pikeun orgasme pleasurable.

7 Cara Gula ngancurkeun Sex Kahirupan anjeun

  • Gula ngabalukarkeun kacapéan ekstrim: Lamun ditéang maju ka peuting pleasurable na masih meakeun ton gula ti snacks sarta inuman lemes, mangka anjeun bisa ogé nawar hirup kelamin anjeun hiji permios-permios. Nalika gula getih anjeun naék, nu pancreases overworks sorangan mun secrete cukup insulin pikeun ngamuat gula sarta nyegah karuksakan organ, sarta ieu nyokot tol dina awak lamun awak anjeun terus boga pagawean pikeun ngurangan gula getih.
  • sabab gula obesitas: Teuing gula dina getih ngabalukarkeun obesitas pamungkas lamun individu teu laksana ka ngabalikeun deui. Kalawan obesitas asalna tipe 2 diabetes nu ngabalukarkeun disfungsi erectile sarta ngabalukarkeun hanjelu seksual pikeun pasangan.
  • ngawujud kaleuwihan kana kagaringan heunceut: Sababaraha studi anu diperlukeun pikeun corroborate ieu, Tapi sababaraha studi geus kapanggih hubungan antara kaleuwihan gula jeung kagaringan heunceut di awéwé. Ieu anjeun geus nyaho sabab kelamin nyeri tinimbang sapatemon pleasurable.
  • sabab gula inféksi baktéri jeung ragi: Ieu ampir patali ka luhur, tapi gula getih luhur nyiptakeun lingkungan kondusif keur baktéri jeung ragi tumuwuh dina heunceut, ngarah kana kandung kemih atawa inféksi saluran kemih anu bakal di péngkolan mangaruhan aktivitas seksual di awéwé.
  • Gula maéhan hormon séks Anjeun: Lamun anjeun boga teuing gula dina getih anjeun, mangaruhan produksi endorphins, serotonin jeung dopamin diantara hormon lianna nu maénkeun bagéan di fungsi seksual cageur. Hiji tingkat teratur hormon ieu bakal uing sauyunan seksual, sarta ngadamel lovemaking a bore mun spouses dina hubungan asih.
  • Gula ngabalukarkeun stress méntal jeung awak: gula getih geus fingered di rising tingkat kortisol, ngarah kana stress méntal jeung awak anu dina gilirannana mangaruhan rangsangan seksual jeung respon. Pikeun ngarasakeun waktu rewarding kalawan salaki anjeun, Anjeun kudu ditegor dina gula jeung tingali kumaha rarangan anjeun ngahargaan move ieu Sangkan maranéhna gampang dina fungsina hadé dina porsi pangabutuh sauyunan Anjeun.

Jadi munggaran mairan dina "bad News: 7 Cara Gula ngancurkeun Sex Kahirupan anjeun"

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.


*