Tentang Kami

We are really happy to have you on our website Iroy.in!

Akun, a Yoruba word meaningNews or Reportis a Nigerian News and Knowledge Base Platform that aims at providing useful, engaging and informative contents on issues related to sales and marketing problems, entrepreneurship, relationship and other general issues. The website was launched on 1st October 2011.

On our team are seasoned professionals with ages of applicable experiences in related fields like Marketing and Sales, kewirausahaan, Relationship etc.

Get to Know Us

Fisayo Sanyaolu
Founder

Fisayo is a graduate of Yaba College of Technology. Manéhna geus miboga taun pangalaman bari gawé bareng organisasi kawas Skye Bank purwakarta, Vmobile Nigeria (ayeuna Airtel), Pasén Tech Dunya (ayeuna platform Nextek) jeung Eshkol Perminyakan.

Manéhna hade jeung ISUD Karajinan, a web design company in Lagos, Nigeria jeung babagi pangalaman wirausaha-Na dina Rahasia tina website kewirausahaan.

May Anokuru
konsultan Integrated

Anie téh geuwat konsultan hiji, panyadia leyuran, jeung palatih di pamasaran. Manéhna pitur salaku fasilitator dina kagiatan latihan nunda babarengan ku panitia tina sesi latihan, bengkel jeung seminar di pamasaran (jeung konsep, strategi, jeung branding salaku fokus). Manéhna ogé kana tulisan kreatif pikeun eBooks, bahan ciri, salinan, Aksara jeung bentuk séjén tulisan komunikasi pamasaran.

involvement Nya dijieun ku ngilikan-Na paparan professional hiji eksekutif luhur-tingkat, jeung leuwih ti 25 taun tanggung jawab karir marketing kutang, umumna di wewengkon Communications Marketing Integrated atawa IMC - ngalibetkeun pariwara, jual pribadi, hubungan masyarakat (PR), kajadian, jsb, jeung inklusif ngokolakeun produk, pamasaran response langsung, customer / manajemén klien, jeung tumuwuhna bisnis anyar.

Leuwih ti sapuluh taun periode luhur geus di posisi manajemén senior.
Padahal teu guru professionally dilatih kawas kitu, Joanie téh tumuwuh a 1980 lulusan Universitas Lagos, Nigeria, sarta ogé mibanda hiji Gelar Masters di Administrasi Bisnis (ambÃ) ti Alli University Ambrose, Ekpoma, Nigeria.

Barr. Yulia Kasyankova, MA, LLM, Asistén Profésor
Editor Dina Chief

Yulia Kasyankova nyaeta pengacara Rusia, panulis jeung dosen. Manéhna ngabogaan kasang tukang beunghar pangajaran, pangatur seminar, trainings jeung kursus-kursus atikan ogé di pariwisata jeung hukum usaha konsultan. kapentingan dirina ogé kaasup psikologi, pilsapat, sajarah jeung literatur. Manéhna ayeuna resides di Nigeria.

boh Rasheed
Kaitan Public Manager

Obe Rasheed nyaéta lulusan Accountancy ti Kwara Polytechnic Propinsi, Ilorin. Ngabogaan kasenian miboga Anjeunna ti SMA, ieu jadi kudu ngudag kursus-kursus nu bakal ngaktifkeun manéhna méré informasi ngarojong jeung leyuran. Manéhna mangrupakeun Aptech Certified Profesional dina komputasi.

Sanggeus kapanggih nu relevansina desain visuals salaku solusi pikeun tukang artistik-Na, Anjeunna nyandak nepi diploma di desain grafis jeung prints produksi ti Log Print Media Institute, Korma Grove Lagos.

Manéhna geus miboga vast kreatif jeung komunikasi pangalaman ti Mercury Birds Limited, hiji pausahaan komunikasi pamasaran, geuwat nu manager produksi, Echonews Koran Limited, koran, media jeung pausahaan panalungtikan pulitik.

Victor ganteng
brand Manager

Vicreativity as we call him is an undergraduate of University of Lagos studying Mathematics. He has cognitive experience in graphic designs, web designs, general branding and he is a good teacher too. 🙂

He is the Brand Manager of ISUD Crafts and also worked with Inside Watch Africa Magazine.