9 Dropshipping Usaha Ngaran kasalahan ka Hindarkeun di Sadaya Cost

Outline

  1. perkenalan
  2. Naon Dropshipping?
  3. Kumaha Dropshipping Works
  4. Wangenan, Anjeun Ngaran Dropshipping Usaha
  5. Naha Ieu penting keur Cokot Ieu Katuhu
  6. 5 Konsékuansi tina Meunangkeun Ieu salah
  7. 5 Cara Gancang keur ngahasilkeun Ngaran Dropshipping Usaha Gagasan
  8. 9 Dropshipping Usaha bere ngaran kasalahan ka Hindarkeun
  9. kacindekan

9 Kasalahan Dropshipping Usaha Ngaran

sumber: Pixabay

perkenalan

Milih ngaran bisnis keur toko dropshipping Anjeun nyaéta saeutik béda ti milih ngaran bisnis keur tipe séjén usaha. Tapi, prinsip nu sami panawaran, lamun meunang bisnis ngaran salah loba hal lianna bisa balik pisan salah. Ieu masalah foundational.

Aya kavling usaha dropshipping kaluar aya, 500,000 (jeung cacah) on Shopify nyalira sumebar ka sakuliah 175 nagara. Ngaran toko Anjeun tiasa boh nangtung anjeun kaluar ti balaréa sarta posisi nuhun dropshipping ayaan atawa nyampur anjeun kana latar tempat nu ngalelepkeun di Gaib.

Thankfully, aya cara pinter ulah quagmire ieu sareng diajar meunang toko dropshipping atanapi bisnis ngaran katuhu.

Kusabab éta sangkan gampang pikeun ngamimitian dropshipping, dropshippers boga kacenderungan ka abandon hiji toko non-ngajalankeun sarta muka sejen, Tapi lamun masalah kaayaan téh pola bisnis ngaran anjeun, mangka anjeun kudu diajar kumaha carana ngahasilkeun gagasan ngaran bisnis alus keur toko dropshipping Anjeun kahareup.

Di posting urang wajib ngajajah in jeung beluk tina milih ngaran bisnis keur bisnis dropshipping Anjeun, tapi mimitina

Naon Dropshipping?

Dropshipping mangrupa ecommerce modél bisnis ranté suplai anu ngamungkinkeun anjeun ritel tanpa needing mésér stock fisik atanapi tetep inventory.

Di dieu éta

Kumaha Dropshipping Works

Kumaha Dropshipping Works

sumber: hireme2writeit.com

Di handap ieu pedaran ringkes dropshipping di 5 léngkah gampang:

  1. Anjeun nembongkeun pabrik atawa produk suppliers on ramatloka ritel anjeun dina aksara a,
  2. Shoppers ngotéktak teras tempat pemesanan sareng anjeun
  3. Anjeun butuh kauntungan Anjeun, jeung
  4. pemesanan customer maju ka suppliers Anjeun atawa pabrik, saha
  5. Minuhan atawa nganterkeun produk langsung ka konsumén Anjeun

tapi,

Wangenan: Anjeun Ngaran Dropshipping Usaha

Aya sababaraha hal nu bakal kudu mimitian dropshipping kawas:

  • PC atanapi laptop
  • sambungan Internet dipercaya
  • Dropshipping Platform, e.g. Shopify (hadir kalawan ngaran domain, jsb), bebas 14 poé sidang, dimimitian dina jam $ 29 / mo, $9/mo pikeun Shopify Lite
  • Hiji produk atanapi Ecological
  • suppliers dipercaya atawa pabrik
  • Hiji aplikasi automation kawas Oberlo, (bébas starter pak), lajeng $ 29 / mo keur pakét dasar, jsb

tapi, salah sahiji hal pangpentingna nu peryogi mangrupakeun ngaran bisnis alus keur toko dropshipping Anjeun.

Di dieu éta

Naha Ieu penting keur Cokot deui Katuhu

Salaku nyatakeun saméméhna, Anjeun bisa ngamimitian dropshipping kalawan sacara harfiah enol dollar. Kusabab hal tangtu ieu dicokot for teu dibales.

Anggap anjeun tumuwuh sarta skala gancang tur meunangkeun perhatian pamaén badag anu trademarked ngaran tos kaping sarta nyarupaan Hormat, Anjeun bisa jadi di pikeun tussle légal, tur janten langkung hésé abandon bisnis Anjeun tumuwuh alatan ngaran patali isu bisnis.

Mangkana nu peryogi meunang eta katuhu ti awal nu. Buang langkung lampu,

Di dieu

5 Konsékuansi tina Meunangkeun Ieu salah

  • battles légal nu bisa ngancurkeun Anjeun bisnis atawa ngarugikeun pisan ka anjeun dina pakampungan
  • Leungitna basa customer
  • Leungitna kaca média sosial dimaksudkeun na rekening
  • Ngamutahirkeun sadaya aset digital anjeun pikeun ngagambarkeun status anyar
  • usaha rebranding ongkosna mahal

Nempatkeun eta di pandang, laporan nunjukkeun yén parobahan diusulkeun tina ngaran tina UTA mun TDU (diucapkan t-duh) bisa ngarugikeun taxpayers Utah ngeunaan $ 50m pikeun nerapkeun.

Nya kitu, domain cars.com éta dikabarkan dijual pikeun $ 872m whopping.

Sanggeus ngomong yén,

Di dieu

5 Cara Gancang keur ngahasilkeun Ngaran Dropshipping Usaha Gagasan

Ayeuna nu nyaho pentingna lalaki dropshipping ngaran bisnis Anjeun katuhu, didieu aya 5 cara gancang nyieun bisnis atawa parusahaan ngaran pamanggih geulis:

  • Bisnis Ngaran Generators

A generator ngaran bisnis saperti nami ngakibatkeun mangrupa software online atanapi alat nu mantuan Anjeun ngahasilkeun gagasan ngaran bisnis keur toko dropshipping Anjeun, sangkan anjeun teu kudu ngalakukeun eta sacara manual.

  • Quora

Quora mangrupakeun populér Q&A forum dimana anggota menta anggota patarosan tur meunang jawaban kana naon materi palajaran. Aya hiji fitur upvote anu ngamungkinkeun anggota lianna thumb up atawa rojongan waleran dirumuskeun ku anggota. Éta bisa mantuan kalawan gagasan pikeun toko dropshipping Anjeun.

  • Kulawarga jeung Friends

Lamun maksudna pikeun ngajalankeun hiji toko dropshipping Ibu n 'Pop gaya, lalaki ngaran bisnis bongbolongan ti babaturan jeung kulawarga mangrupakeun cara fun ngamimitian kaluar.

Anjeun tiasa sabenerna mungkas nepi ka ngaran estu tiis nu succinctly ngajelaskeun bisnis dropshipping Anjeun.

  • riungan sourcing

Jauh ti kulawarga jeung babaturan, riungan sourcing ngidinan Anjeun sumber pikeun ideu ngaran parusahaan ti balaréa ngeunaan Pagawé Leupas Sarbini pikeun fee a.

Aya loba situs sapertos kawas CrowdSpring, Fiverr, Upwork, jsb.

  • nyewa Copywriters

pilihan séjén nyaéta pikeun nyewa copywriters bisnis terampil atanapi instansi anu bisa ngarti gol bisnis anjeun sarta tujuan jeung ngaran bisnis karajinan cocog sasuai.

Ayeuna eta kami geus katempo sababaraha cara keur ngahasilkeun ngaran bisnis,

Di dieu,

9 Dropshipping Usaha bere ngaran kasalahan ka Hindarkeun di Sadaya Cost

  1. Milih hiji Ngaran nu Sora kawas Amazon

hehehehe, urang sadaya terang Amazon geus deal badag, bringing gangguan utama pikeun ritel na neureuy ampir sagalana di jalur na.

Tapi make ngaran jeung Amazon di dinya bisa jadi nyasabkeun jeung bisa backfire ti sudut nu beda kawas Amazon nyata, shoppers online tur hukum.

  1. Kaasup nu Dropshipping Kecap dina Ngaran anjeun

Aya hiji persepsi umum yén dropshipped produk hargana leuwih rata-rata. Ieu alatan lolobana mun meuli di harga ritel sarta kuantitas nu ngajadikeun hésé pikeun dropshippers ngajual tanpa aksara a.

Nambahan dropshipping Kecap (atawa variasi séjén na) mun ngaran bisnis Anjeun bisa ngirim sinyal salah ngeunaan harga Anjeun AB initio.

  1. Ngagunakeun Ngaran Geo-restrictive

Maké ngaran kawas DropshipTexas bakal nyieun gambaran nu ukur beroperasi dina atawa nganterkeun ka Texas. Ieu bakal ngajalankeun konsumén poténsial anu teu cicing dina atawa sakitar Texas.

Dropshipping ngidinan Anjeun ngajual global jadi teu dasi leungeun Anjeun ku Ngaran geografi restrictive.

  1. Ngaran Store anjeun Saatos Ecological a

Sababaraha niches dropshipping anu ultra musiman, didieu moment ieu sareng Isro nu salajengna. Ngaran toko dropshipping anjeun sanggeus niches sapertos ieu pisan ngawatesan, sarta kasalahan serius ulah pisan ongkos.

Hiji ngaran anu alus kudu ngidinan Anjeun coba niches béda produk dropshipped tanpa needing ngarobih ngaran toko mindeng.

  1. Milih Ngaran hiji Kalawan Mulai méntalitas Leutik

Ieu béda ti Ecological-ngaran. Alatan Ibukota ngamimitian low dropshipping urang, sababaraha dropshippers milih ngaran parusahaan ku painfully mental bisnis "leutik".

akibatna, nalika tumuwuhna asalna maranéhna bisa kudu robah ngaran nu hadir kalawan tantangan na.

  1. Maké Ngaran aneh mun Dialék anjeun

Maké ngaran aneh mun suku anjeun, basa atawa urang bisa jadi anu pangalusna pikeun bisnis dropshipping Anjeun.

Lamun kudu ngomong jeung ngejah ngaranna kaluar pikeun urang unggal waktu, mangka urang meureun moal niiskeun cukup.

  1. Kasusah ejaan anjeun Ngaran Dropshipping Store

Lamun nyokot ngaran aneh mun dihiji Anjeun tantangan sejen bakal betah of spelling atanapi ngucapkeun pikeun speaker non-pribumi tina dialek Anjeun.

Ieu bisa hartosna penampilan kirang dina hasil teangan jeung lalulintas organik nu bakal butuh tumuwuh toko Anjeun.

  1. Nu nuju ignoring Konsumén Internasional

Kusabab dropshipping ngidinan Anjeun pikeun ngajual global sarta earn devisa, anjeun peryogi mertimbangkeun konsumén Anjeun di nagara sarta budaya sejen.

Nu ngaran bisnis fancy bisa hartosna "emas" dina dialek anjeun sarta hartosna "shit" dina basa sejen, nu hartina memang maranehna gé abhor toko Anjeun. Jadi ngalakukeun panalungtikan Anjeun.

  1. Suppliers Misspell Ngaran anjeun dina invoice atawa Produk lianna bungkusan

Mun nami toko dropshipping anjeun hésé ngejah, suppliers bisa misspell eta di invoice atanapi bungkusan produk, nu goréng pikeun branding sakumaha dua produk ti dua suppliers bisa ngejah ngaran anjeun béda.

Konsumén bisa leungit kapercayaan maranéhna lamun eta repeats konsistén. Mastikeun ngaran bisnis bener anjeun nyerah ka suppliers.

kacindekan

Meunangkeun dropshipping ngaran bisnis Anjeun katuhu bakal nyalametkeun anjeun stress perlu jeung salempang. Tuturkeun tips ieu keur ngahasilkeun konsep ngaran bisnis hadé waktos salajengna.

panulis Bio

AmosAmos Onwukwe mangrupa AWAI dilatih Ecommerce B2B / B2C Copywriter diulas di eCommerce wawasan, Bangsa Ecommerce, Ecommerce pamahaman, SmallBizCub, ngamimitian suksés 101, Belet Little Man, Huffington Post, Floship, hasil munggaran, The Next scoop, SABTrends, BusinessTips.Ph nyebut sababaraha.

anjeunna sadia pikeun nyewa

Jadi munggaran mairan dina "9 Dropshipping Usaha Ngaran kasalahan ka Hindarkeun di Sadaya Cost"

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.


*