Këshilltar i rrezikut, Analist fushë dhe Marrëdhënie Customer Executives Vende të lira pune në GNI PLC

Vende të lira se ODA PLCGreat Nigeria Insurance Plc, një udhëheqës dhe dinamik kërkesë kompania e sigurimeve për punësim të menjëhershëm të reja, Punë e vështirë, individë të orientuar të fokusuar dhe të rezultojë që kërkojnë një karrierë të qëndrueshme dhe pavarësinë financiare për pozicionin vakant të këshilltarëve të rrezikut, oficerë të marrëdhënieve me klient dhe drejtuesit të marketingut.

Objektivi kryesor i GNI është që të merr sigurim cilësor dhe rrezikon të shërbimeve të menaxhimit i.e. Sigurim i jetës, Auto Insurance, Sigurim shëndetsor, Rreziqet e veçanta, dhe produkte të tjera të investimeve dhe shërbimeve.

përgjegjësitë

Komunikimi me audiencat e synuara dhe menaxhimin e marrëdhënieve të klientit.
Kryerjes së hulumtimit të tregut të tilla si pyetësorët konsumatorëve dhe grupeve të fokusit.
duke kontribuar në, dhe zhvillimin e, planet e marketingut dhe strategjive.
Vlerësimin e fushatat e marketingut.
Marketing dhe shitje të produkteve të sigurimit.
Mbështetja drejtori i marketingut dhe kolegët e tjerë.
Kryerjen e detyrave të tjera sipas nevojës.

Kualifikimet dhe Kërkesat

Minimum i Ond.
Duhet të jetë i zellshëm, përgjegjës dhe punëtor.
Përvoja e kërkuar: Niveli i hyrjes

Afati i aplikimit: 25th korrik, 2014

Si të aplikoni

Dërgo detajuar juaj CV te jobs@iroy.in
Ne do të vlerësojmë nëse ju mund mirësi Share në këtë Facebook, Cicëroj etj për të informuar njerëzit e tjerë!

Edhe, input email-it tuaj më poshtë të vazhdojë të marrë punë ofron / pagese direkt në kutinë tuaj.

1 Koment në "Këshilltar i rrezikut, Analist fushë dhe Marrëdhënie Customer Executives Vende të lira pune në GNI PLC"

  1. Dear Talent Menaxher, Unë do të jetë i kënaqur nëse vitae im konsiderohen,ju lutem dhe i premtojnë të jenë besnik dhe besnik ndaj organizatës dhe kurrë nuk do të zhgënjej firmën.

Lini një koment

>.


*