Dërgo Pulse: Si për të marrë listën e postimeve Subscribers për të vepruar në Buletinet e tua të shpeshta

A keni lexuar dhe të veprojë në të gjitha mesazhet dorëzuar në kutinë tuaj të postës elektronike? A nuk jeni të humbur në oferta e madhe e produktit dhe mesazhe të personalizuar në qoftë se ju të shënojë mesazhe email për fshirje pa lexuar ato? A jeni një sipërmarrës internet duke përdorur email marketing si mjet tuaj të mëdha të arritur audiencën tuaj të synuar? Ju mund të arrijë rezultate më të mira duke përdorur Dërgo Pulse.

Të gjitha marketers serioze internetit dërguar gazetat. Përmes procesit të email marketing, sipërmarrësit dixhitale përdorin gazetat shpeshta për të tregut veten e tyre për klientët e mundshëm brenda listën e postimeve. Dërgimi gazetat personalizuar via email marketing është mënyra më e drejtpërdrejtë për të arritur abonentë tuaj. Problemi megjithatë është se shumica e abonentëve email nuk do të hapur email marketingut; dhe marketers internetit nuk e di numrin e abonentëve që bëjnë.

Shkruani SendPulse. Ky është mjet dixhital përmes të cilit ju mund të merrni abonentë tuaj për të lexuar dhe të veprojë në gazetat tuaja. Përtej marrë listën tuaj email për tu përgjigjur në gazetat tuaja, SendPulse është projektuar për të siguruar mesazhet tuaja të arritur audiencën tuaj të synuar kudo që janë, në të gjitha kohët, dhe pa të dështojnë. Nëse ju nuk dëshironi për të lënë para në tabelat e abonentëve tuaj, SendPulse është mjet e rekomanduar për të marrë ato të paguar ju nga ora.

dërguar pulses

SendPulse është ndërtuar për të shërbyer nevojave tuaja email marketing në tri mënyra kryesore. Këtu ata janë -

 1. Rritja e Emails clickthrough

Ajo është tashmë mbi të dhënat që ju të mbështetet në fushatat e qëndrueshme email marketing për të arritur audiencën tuaj të synuar. Por SendPulse ju ndihmon më tej. Kjo siguron që abonentë tuaj të hapur email tuaj dhe të veprojë mbi ta në një shtesë 50% shkalla e suksesit. Kur shanset e abonentëve përgjigjur gazetat tuaja të rritet deri në 50%, ju mund të jenë të sigurt për të para-shitur më shumë.

Këtu janë përfitimet e përdorimit të SendPulse për fushata juaj email marketing -

 • 50% rritur shanset për të pasur email tuaj hapur
 • SendPulse së SMTP Server siguron deliverability email tuaj pavarësisht nga email protokolleve të përfituesit
 • inteligjencës artificiale për të bërë email përgjegjshëm, me statistikat në email hapura, dhe scheduler për dërgimin jashtë email në data të veçanta.
 1. Njoftimet Web Push

Njoftimi Web shtytje është një opsion për të arritur abonentë tuaj në të gjitha pajisjet nëse ata janë të regjistruar në email e tyre apo jo. Ajo ju ofron qasje në listën e postimeve tuaja abonentë pa vërtetë popullimit postë e tyre email me mesazhe të personalizuar. Me web shtytje, ju mund të njoftojë abonentë tuaj për përditësime të rëndësishme edhe kur ata nuk janë të lidhur në internet.

teknologji SendPulse njoftimi është projektuar për të arritur abonentë me mesazhe shtytje pavarësisht pajisjeve dhe shfletuesit e tyre. Qëllimi përfundimtar është për të marrë mesazhet tuaja të gjithë për të abonentë tuaj dhe të marrin ato për të vepruar në atë pavarësisht nga rrethanat që ata e gjejnë veten. Njoftimet Web shtytje nuk e mbush inboxes email, ende abonentë të marrë ato dhe që ju të merrni normat e verifikueshme clickthrough me mesazhet e personalizuar.

 1. SMS Bulk

Ka sisteme të ndryshme atje për dërgimin e SMS pjesa më e madhe, por SendPulse trumps të gjithë. Me teknologjinë SMS pjesa më e madhe e SendPulse, ju mund të dërgoni mijëra mesazhe të personalizuar për abonentë tuaj në telefonat e tyre celularë. Ku abonentë tuaj nuk janë në gjendje të hyni në email e tyre për të lexuar gazetat tuaja ose të marrë njoftime shtytje, ju mund të dërgoni atyre SMS pa ndonjë çështje. Me një klik të vetëm, ju mund të dërgoni të njëjtin mesazh përshtatur me tekst në mijëra abonentë tuaj dhe kanë dorëzuar atë në telefonat e tyre mobil në pothuajse të njëjtën kohë dhe moment.

Çfarë tjetër duhet të dini Rreth SendPulse?

SendPulse ka shumë për të ofruar marketers internetit dhe bizneset e tjera të vogla. Disa nga këto janë -

 • Aftësia për të rregulloje qindra email templates për gazetat
 • Scheduler për të dërguar nga email dhënë në datat e caktuara
 • Format Abonimi për mbledhjen email web vizitorëve
 • Analytics për matjen email normat e hapur, Lidhje klikuar si dhe vendndodhjen e abonentëve
 • integrim të lehtë me të ndryshme CMS dhe ecommerce platforma
 • Liberty të dërgojë deri në 15,000 email përshtatur për të lira në muaj

SendPulse është ndërtuar nga toka deri për të plotësuar nevojat e të gjitha kategorive të marketers online. Ajo ishte projektuar nga marketers për marketers, dhe inteligjenca e saj e integruar artificiale është në gjendje për të marrë abonentë për të kryer veprime në shënjestër seamlessly. SendPulse është e re mjet holla-marrjes që çdo sipërmarrës duhet të aktivizoni sot për përvoja të përmirësuara të biznesit; dhe pastaj, ajo vjen i lirë për të gjithë të përdorin pa ndonjë obligim të fshehura.

Bëhu i pari për të komentuar në "Dërgo Pulse: Si për të marrë listën e postimeve Subscribers për të vepruar në Buletinet e tua të shpeshta"

Lini një koment

>.


*