Stafi editorial

Fisayo Sanyaolu
Founder

Fisayo is a graduate of Yaba College of Technology. Ai ka fituar vjet eksperiencë duke punuar me organizata si Skye Bank Plc, Vmobile Nigeria (tani Airtel), Pacientët Tech Botërore (tani Nextek Platformat) dhe Eshkol Petroleum.

Ai punon me ISUD Mjeshtëri, një web design company in Lagos, Nigeria dhe ndan përvojat e tij sipërmarrëse në Sekretet e internetit Ndërmarrësisë.

May Anokuru
Konsulent Integruar

Anie është aktualisht një konsulent, ofrues zgjidhje, dhe trajner në marketing. Ai përmban si një lehtësues në aktivitete trajnuese vënë së bashku me organizatorët e sesioneve trajnuese, punëtori dhe seminare në fushën e marketingut (me konceptet, strategjitë, dhe quajtur si fokus). Ai është gjithashtu në shkrim kreativ për ebooks, materialet funksion, kopje, scripts dhe forma të tjera të të shkruarit komunikimit të marketingut.

Përfshirja e tij është mbështetur nga zotërim të tij të ekspozimit profesional të një ekzekutivi të nivelit të lartë, me më shumë se 25 vitet e përgjegjësive të karrierës progresive të marketingut, në përgjithësi në fushën e Integruar Marketing Communications ose KPM-së - që përfshin reklamat, shitjen personal, lidhje me publikun (PR), ngjarje, etj, dhe përfshirëse i menaxhimit të produktit, marketingut të drejtpërdrejtë përgjigje të, konsumatori / klienti menaxhimit, dhe zhvillim të ri të biznesit.

Më shumë se dhjetë vjet të periudhës së mësipërme kanë qenë në pozita të larta drejtuese.
Edhe pse nuk është një mësues të trajnuar profesionalisht si të tillë, Joanie është në rritje 1980 diplomuar në Universitetin e Lagos, Nigeri, dhe gjithashtu të kenë një diplomë Master në Administrim Biznesi (MBA) nga Universiteti Alli Ambrose, Ekpoma, Nigeri.

Barr. Yulia Kasyankova, MA, LLM, Profesor i asociuar
Kryeredaktor

Yulia Kasyankova është një avokat rus, shkrimtar dhe lektor. Ajo ka një sfond të pasur në mësimdhënie, organizuar seminare, trajnime dhe kurse edukative, si dhe në turizëm dhe të ligjit të biznesit konsultuar. Interesat e saj të përfshijë edhe psikologjinë, filozofi, historia dhe letërsia. Ajo tani jeton në Nigeri.

Të dy Rasheed
Marrëdhëniet me Publikun Menaxher

Obe Rasheed është një i diplomuar i kontabilitetit nga Kwara State Politeknik, Ilorin. Duke pasur artet në të nga shkolla e mesme, kjo u bë një nevojë për të ndjekur kurse që do të mundësojnë atë të japë informacion mbështet dhe zgjidhje. Ai është një Certified Professional Aptech në informatikë.

Duke zbuluar rëndësinë e visuals dizajnit si një zgjidhje për sfondin e tij artistike, ai mori një diplomë në dizajne grafike dhe printime prodhimin nga Log Shtyp Institutit të Mediave, Palm Grove Lagos.

Ai ka fituar përvojë të madhe krijuese dhe komunikimit nga Mercury Birds Kufizuar, një kompani të komunikimit të marketingut, aktualisht menaxher i prodhimit, Echonews Gazeta Kufizuar, një gazetë, media dhe kompani hulumtuese politike.

Victor bukur
markë Menaxher

Vicreativity as we call him is an undergraduate of University of Lagos studying Mathematics. He has cognitive experience in graphic designs, web designs, general branding and he is a good teacher too. 🙂

He is the Brand Manager of ISUD Crafts and also worked with Inside Watch Africa Magazine.