Na Kontaktoni

Ne jemi brenda mundësive tuaja dhe do të duan të dëgjojmë nga ju. Për të na japin shansin më të mirë të parafytyruar se pikërisht ajo që ju duhet, ju lutem na kontaktoni me informacionin më poshtë dhe ne do të përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur.

Faleminderit!

Llogaritë

P. O. kuti 10741 Zyra Ikeja Post,
Ikeja Lagos,
Nigeri.

Tel: +234 802 594 6935
>: ask@Iroy.in
Cicëroj: @askIroyin
Facebook: facebook.com/askIroyin