Advertise

Ka disa mundësi reklamimi në dispozicion në faqen tonë të internetit, the Nigerian News dhe Knowledge Base platform.
Ju lutem dërgoni një email tek ask@iroy.in dhe ne do të ju dërgoj një paketë reklamat me opsionet tona dhe çmimet.

 

Faleminderit!
The Iroyin Team