Talk wasta awewe: 12 Sex Patarosan Awewe cicingeun Hayang Waleran Pikeun

Hayu urang jadi upfront dieu, aya patarosan tangtu nu wawatesan dina kelamin nu awewe teuing sieun nanya kaluar kalawan tarik. Paréntah teu bisa nanya boyfriends atawa salaki maranéhanana, jeung yakin komo teu bisa nanya gynecologists maranéhanana sabab teuing embarrassed neangan jawaban keur hal ieu. Tapi teu salempang, Anjeun moal kudu Google for teu ngajawab deui sabab patarosan nu sadaya nanya jeung dijawab katuhu dieu.

Sex Patarosan Awewe cicingeun Hayang Waleran Pikeun

Téh nya mungkin menyakiti sirit pasangan mah salila kelamin vigorous?

Dina jawaban eta enya. sirit A manusa teu dijieun tina tulang atawa beusi, eta wadah anu engorges jeung getih di stimulasi, jadi hiji awewe aktif di luhur bisa ngadek hal lamun manéhna meunang teuing aktif dina jalur sapedah di. Hal ieu bisa ngabengkokkeun komo ngakibatkeun tatu dina sirit, tah eta anu pangalusna pikeun nyokot eta gampang sabab organ bisa ruksak jeung rendered awon sanggeus bedah corrective.

Téh nya mungkin keur kondom ka layu atawa gugur di jero kuring?

Hal ieu kacida ilahar keur kondom ka dieunakeun off salila kelamin aktif tapi ieu jarang kajadian. Hal pangalusna hiji awewe bisa ngalakukeun pikeun sabar meunangkeun karét jeung saterusna mastikeun eusina teu spilled. kondom saperti teu kudu bahannana tiasa dipaké deui deui tapi hiji anyar. kajadian ieu mindeng kajadian jeung lalaki jeung asset leutik pisan.

Naha kuring geus kasusah dina achieving orgasme salila sex?

Anjeun teu boga nanaon salah sareng anjeun lamun gagal pikeun ngahontal orgasme salila sex. Kabeneran aya nu sababaraha awewe geus orgasme salila sex, batur salila stimulasi glans, can batur ngaliwatan masturbasi, jeung sajabana via kombinasi Métode séjén. Kudu kumaha bisa nunjuk kaluar nu awewe perlu harga diri ditangtoskeun jeung kapercayaan dina bed pikeun ngahontal pang luhurna unggal waktu; jeung pangalusna cicing off ubar saprak ieu bisa mangaruhan libido jeung response seksual.

Naha kuring ngarasa kudu Pee salila sex?

sumur, kaleresan nyaeta yen rarasaan ka Pee ngan rarasaan a, jarang teu saha ngalaman kudu Pee salila sex. Para ahli nyebutkeun lamun awewe karasaeun manéhna perlu Pee salila sex, eta hartina jalu nya ieu nganiaya oge kana dirina G-titik ieu ampir bakal bringing nya deukeut ka orgasme.

Naon atuh bisa ngalakukeun ngeunaan iraha heunceut mah ngajadikeun sora salila sex?

Ieu disebut queefing aya sabenerna saeutik ka euweuh Anjeun bisa ngalakukeun ngeunaan eta. Ieu lumangsung lamun hawa trapped jero "oven" Anjeun escapes Anjeun keur pencét salila sapatemon, jeung ogé bisa lumangsung giru sanggeus sex. Ieu ngabogaan nganggur teu jeung naha hal Anjeun leupas atawa ketat.

Kuring teu meunang baseuh salila sex. Naon anu kedah abdi lakukeun?

Lolobana awewe meunangkeun baseuh turun dina mangsa foreplay seksual jeung gairah, tapi wetness ieu bisa ngeureunan salaku kalakuan seksual meunang deui. Wetness ngajadikeun eta gampang pikeun manusa Anjeun ka tembus anjeun jeung nyegah menyakiti salila sex, tapi lamun teu meunang baseuh salila foreplay atawa sex, mangka anjeun bisa ogé maké pelumas saperti a jelly Vaseline ka mieun lisah sorangan.

pasangan mah hayang hiji anal. Kudu mah ijab kabul?

Anjeun ngan kudu ijab kabul lamun geus oke jeung atawa hayang ékspérimén. Tapi lamun teu, Anjeun kudu nyieun pasangan Anjeun ngarti naha. Lamun mutuskeun pikeun muka dina, mangka anjeun kudu make loba Vaseline jelly atawa pelumas séjén pikeun mantuan kaluar jeung pastikeun anjeun ngagunakeun kondom ka nangtayungan ti baktéri jeung feaces salila Ajip Rosidi. kondom kudu dirobah jadi hiji jeung nu séjénna upami Anjeun hoyong pikeun pindah ti anal ka heunceut pikeun nyegah mindahkeun baktéri kira-kira.

Naon eta hartina keur awewe ka squirt?

Squirting nyaéta versi bikang tina éjakulasi hiji manusa. Awewe squirt salila kelamin atawa masturbasi basa aranjeunna keur intensely aroused sarta ngaleupaskeun cairan ti uretra maranéhanana. Teu kajadian di sadaya waktu jeung teu kudu patalina jeung cikiih, henteu.

sirit nya melengkung. Tulung!

Teu aya bantuan diperlukeun dieu kajaba tangtu manéhna geus panyakit Peyronie urang nu ngabalukarkeun sirit hiji manusa bisa melengkung salaku hasil injuring eta salila sex. Tapi loba lalaki geus melengkung penises jeung teu mean nanaon, dina kanyataan eta bisa mantuan manéhna pencét anjeun di tempat katuhu sabot asup. asli, lalaki geus ukuran beda, wangun, jeung warna lamun datang ka pakarang maranéhanana - sagampil awewe geus beda heunceut jeung dada ukuran, wangun, jeung warna.

Ceunah dihurungkeun lamun ningali porno lesbian.

Ieu kajadian ka sababaraha awewe jeung nu kabukti batur off. Keur awéwé anu perlu dihurungkeun lamun ningali dua katresna ngalakukeun hal eta dina porno, teu merta hartosna maranéhanana ogé kahayang atawa hayang meunang intim jeung gadis sejen atawa awewe. Kawas awewe bisa fantasize ngeunaan tatangga tapi kungsi hayang hiji kalakuan seksual sabenerna jeung manéhna.

Naon anu bisa kuring pigawé lamun sirit nya euy badag teuing atawa komo leutik teuing?

Aya aya sia Anjeun bisa ngalakukeun tapi obrolan ngeunaan ieu babarengan - utamana lamun teu ngarasa hal leutik atawa hiji gedé hurts anjeun salila sex. Tapi lain hal: Anjeun bisa make nyatu pelumas lamun pakarang nya badag teuing jeung Anjeun oge bisa di luhur ku kituna anjeun ngarahkeunnana tangtu kajadian jeung organ badag; jeung jeung hiji leutik, guy Anjeun bisa coba posisi beda atawa sakadar make ramo jeung sungut-Na mangga anjeun.

Kuring hayang pasangan mah ngalakukeun lisan jeung kuring.

Lamun anu rek naon mangka anjeun kudu mintonkeun manéhna. Loba lalaki teu kawas ngabandungan turun aya tapi Anjeun kudu mintonkeun diri pantes ku mahluk rapih jeung seger turun imah. Lamun manéhna teu alus di lisan, mangka anjeun kudu mantuan ku méré manéhna petunjuk dina gerak nu, laju jeung tekenan manéhna bisa dilarapkeun ka bagian sensitip gua Anjeun.

Pasal Ku Sam

Pikeun leuwih informatif, suka nulung, jeung well-researched topical eusi kaséhatan sarta jasmani, nganjang www.HealthFitnessResource.com

Jadi munggaran mairan dina "Talk wasta awewe: 12 Sex Patarosan Awewe cicingeun Hayang Waleran Pikeun"

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.


*