Dhiskusi Private Wanita: 12 Sex Pitakonan Women Menengan Arep Jawaban Kanggo

Ayo dadi bayaran ing ngarep kene, ana pitakonan tartamtu wewatesan jinis sing wadon banget wedi takon metu banter. Padha ora bisa takon pacar utawa bojo lanang, lan manawa malah ora bisa takon Gynecologists amarga padha banget isin kanggo ngupaya jawaban kanggo iku iki. Nanging ora sumelang, sampeyan ora bakal duwe kanggo Google jawaban maneh amarga pitakonan sing kabeh takon lan mangsuli tengen kene.

Sex Pitakonan Women Menengan Arep Jawaban Kanggo

Iku bisa kanggo babras penis partner sak jinis vigorous?

Jawaban iki ya. penis Wong kang wis ora digawe saka balung utawa wesi, iku prau sing engorges karo getih ing stimulasi, supaya wanita aktif ing ndhuwur bisa natoni bab yen dheweke nemu banget aktif ing Bicycle. Iku bisa bend malah mimpin kanggo bundhas ing penis, supaya iku apik kanggo njupuk gampang amarga organ bisa rusak lan render elek sawise surgery mbenakake.

Iku bisa kanggo kondom kanggo tiba mati nang kang kula?

Iku banget umum kanggo kondom kanggo mlebukake mati sak jinis aktif nanging iki arang mengkono. Wangsulan: Bab ingkang paling wadon bisa nindakake iku kanggo sabar nompo karet lan banjur mesthekake isine iki ora dipatèni. kondom kuwi ora kudu dienggo maneh maneh nanging siji anyar. kedadean iki kerep mengkono karo wong karo bondho cilik.

Apa aku kangelan ing nampa orgasme sak jinis?

Panjenengan ora duwé apa-apa salah karo sampeyan yen gagal kanggo entuk orgasme sak jinis. Bebener iku sawetara wanita kudu orgasme sak jinis, liya sajrone stimulasi clitoral, durung liyane liwat masturbasi, lan wong liwat kombinasi cara liyane. Kudu Nanging nuding metu sing wadon perlu ajining dhiri sing tepat lan kapercayan ing amben tekan climax saben wektu; lan iku paling tetep mati obatan awit iki bisa mengaruhi libido lan nanggepi seksual.

Apa aku aran perlu kanggo nguyuh sak jinis?

Inggih, bebener iku koyo nguyuh mung koyo, arang Panjenengan sapa nemu perlu kanggo nguyuh sak jinis. Experts ngomong yen wong wadon ngrasa dheweke perlu kanggo nguyuh sak jinis, iku tegese dheweke lanang ngengingi uga marang dheweke G-titik lan iki meh bakal nggawa dheweke cedhak orgasm.

Apa aku bisa apa babagan nalika sandi tempek ndadekake muni sak jinis?

Iki diarani queefing lan ana bener-bener sethitik kanggo apa-apa sampeyan bisa nindakake bab iku. Nanging occurs nalika air kepepet nang "open" Panjenengan oncat sing lagi kenek sak sanggama, lan uga bisa kelakon sanalika sawise jinis. Iki wis boten apa karo apa soko iku ngeculke utawa nyenyet.

Aku ora njaluk udan sak jinis. Apa ngirim aku?

Paling wadon njaluk udan mudhun miturut sak foreplay seksual lan reged, nanging wetness iki bisa diminish minangka tumindak seksual nemu maneh. Wetness nggampangake kanggo wong kanggo nembus sampeyan lan ngalangi babras sak jinis, nanging yen ora njaluk udan sak foreplay utawa jinis, sampeyan bisa uga nggunakake ndhuk kayata cao Vaseline kanggo lubricate dhewe.

partner kepengin gagging. Apa aku idin?

Sampeyan mung kudu idin yen sampeyan oke karo utawa pengin ngayahi. Nanging yen ora, sampeyan kudu nggawe partner ngerti sebabe. Yen sampeyan arep kanggo pindhah ing, sampeyan kudu nggunakake akèh Vaseline sele utawa ndhuk liyane kanggo metu lan dadi manawa kanggo nggunakake kondom kanggo nglindhungi saka bakteri lan feaces sak tumindak. kondom kudu diganti salah siji liyane yen pengin dienggo ngalih saka silit kanggo bawok kanggo nyegah nransfer bakteri watara.

Apa iku tegese kanggo wong wadon dhewe?

Squirting punika versi wadon saka ejaculation wong kang. Women dhewe sak jinis utawa masturbasi nalika lagi intensely Taufik lan nerbitaké adi saka Urèter sing. Iku ora kelakon ing kabeh wektu lan ora kudu bingung karo cipratan, iku ora.

penis iku sudhut mlengkung. bantuan!

Ana bantuan dibutuhake kene kajaba mesthi wis penyakit Peyronie kang nimbulaké penis wong kang bakal mlengkung minangka asil luka iku sak jinis. Nanging akeh wong wis mlengkung penises lan iku ora ateges apa-apa, jebule sampeyan wong kanggo mencet sing ing sisih tengen panggonan nalika lumebu. alamiah, wong duwe macem-macem ukuran, manéka, lan werna nalika nerangake gegaman sing - kaya wanita kudu beda tempek lan susu ukuran, manéka, lan werna.

Aku njaluk diuripake nalika nonton porn.

Mengkono kanggo sawetara wanita lan dadi wong mati. Kanggo wanita sing njaluk diuripake nalika nonton loro bocah-bocah wadon apa ing porn, iku ora ateges padha uga kepéngin utawa pengin njaluk intim karo cah wadon utawa wong wadon. Kaya wong wadon bisa fantasize babagan pepadhamu, nanging ora pengin tumindak seksual nyata karo wong.

Apa bisa aku yen zakar cukup amba banget utawa malah cilik banget?

Ana apa-apa sampeyan bisa nindakake nanging kanggo pirembagan bab iki bebarengan - utamané yen sampeyan ora aran bab apa amba nyengsarakke sampeyan sak jinis. Nanging bab liyane: sampeyan bisa nggunakake kathah ndhuk yen gegaman iku amba banget lan sampeyan uga bisa dadi ing ndhuwur supaya kowe ndhikte Course saka acara karo organ amba; lan karo siji cilik, wong Panjenengan bisa nyoba posisi beda utawa mung nggunakake driji lan tutuk kanggo monggo sampeyan.

Aku pengin partner kanggo nindakake lisan karo kula.

Yen sing iki apa sing arep sampeyan kudu nuduhake marang. Akeh wong ora kaya kanggo nyedhot mudhun ana nanging sampeyan kudu nuduhake dhewe pantes dening kang apik lan seger mudhun ngarep. Yen ora apik ing lisan, sampeyan kudu bantuan kanthi menehi wong diwenehi ing gerakan, kacepetan lan meksa bisa aplikasi kanggo bagean sensitif saka guwa Panjenengan.

Artikel By Sam

Kanggo luwih informatif, mbiyantu, lan uga-riset topikal isi kesehatan lan fitness, riko www.HealthFitnessResource.com

Dadi kawitan kanggo komentar ing "Dhiskusi Private Wanita: 12 Sex Pitakonan Women Menengan Arep Jawaban Kanggo"

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*