"Kamiskinan salaku kasempetan Marketing, Mending Than Masalah Sosial " (2)

Poverty as a Marketing OpportunityNaon baffles mah sakapeung nyaéta kurangna jelas dipikaresep dieu, di komo contemplating model bisnis hinged dina kamiskinan keur ditilik salaku kasempetan pamasaran, jeung teu masalah sosial loba touted. Handapeun piramida (BoP), salaku konsép hiji, embraces unmistakably 'hiji pointer' pikeun kumaha pitur pamasaran dipake dina dousing ills sosial mana kamiskinan occupies tahap puseur. Kuring heran sabaraha model bisnis nu patali inovatif (nu geus jadi 'dina-hal' nguap) bisa ascribed ka Nigeria geuwat. Kami teu sadar nu mana wae.

Dina kaayaan dimana aya usaha tulus jeung tabah di nyieun kasempetan ti kamiskinan, ieu teu narabas inovasi téhnologis anu diperlukeun pikeun nembus pasar nu dumasar kana kagiatan miskin. Rada, geus deukeut pamasaran novel nu belokan-kira-kira masalah sosial, ngamungkinkeun pausahaan nyieun duit bari ningkatkeun kahirupan bangsa 'jeung teu nulungan eta naek kaluar ti kamiskinan.

C.K. Prahalad and others have it that the poor comprise the ‘resilient and creative entrepreneurs’, 'Nilai-sadar pamakéna', bari 'sacara gembleng dunya kasempetan' asalna nepi boh miskin jeung initiators tina ventures bisnis patali. Jeung pamasaran keur sinonim jeung bisnis jeung pendekatan ieu ngabogaan bearing dina pasar for bangsat - model bisnis ngawengku nu kauntungan dipikaresep initiators (e.g. pausahaan multinasional, usaha swasta leutik) jeung nu miskin (nu Fitur boh dina prosés produksi jeung konsumsi) - Eta mangka ngajadikeun pikeun ngaku gampang nu kamiskinan nyieun kasempetan pamasaran, tinimbang masalah sosial loba orchestrated.

Sumur dipikawanoh "4 PS tina Marketing" ogé lumaku pikeun usaha aimed di alleviating kamiskinan di cara ieu:
Produk - Naon keur disadiakeun pikeun ukar finansial, dina hubungan bisnis ieu kalayan maranéhanana di nagara golongan 4 piramida, nu produk, ladenan atawa téknologi dina titik-of-dipake sistem pikeun pasokan cai; produk pangan healthier; mikro-keuangan atawa sistem remittance-béaya rendah; perumahan; jeung énergi (catu daya nu aya diluar-grid).

Harga - Naon deui ongkos, dina watesan moneter jeung nyata. Sensitipitas ka harga numbu ka kualitas manglaku dieu (BoP konsumen ogé pantes kualitas pangalusna). Naon jalan di pasar ieu téh pak barang dina unit leutik pisan (e.g. hiji toko ritel désa ngajual ngarokok ku gusti nu nu, detergents ku 'sachet', jeung inuman ku kaca atawa cup).

Tempat - tempat produk bisa dibeli di pasar ieu ngajadikeun pikeun involvement tina dealers sakapeung, jeung saluran asupan alus nu diperlukeun anu margins kauntungan ngadukung sorangan jeung efektivitas. Lolobana kali, dealers nyadiakeun ladenan tambahan pikeun nasabah (e.g. sanggeus layanan penjualan, komo penyediaan kiridit ka konsumén maranéhanana, jeung pamadegan di desa mindeng ogé dipikanyaho).

Promosi - Produk pikeun pasar BoP merlukeun promotion rigorous nyieun eta dipikanyaho, nu aya dina hiji saluran kiriman anu bisa nyadiakeun eta profitably. Promotion Sustained sarta kadangkala lengthy mindeng diperlukeun alatan alam konservatif tina pasar for bangsat. Konsumén rural, paling kali, kudu nempo naon maranéhanana hayang meuli, jeung kumaha eta karya. Ieu naha démo depicts pakakas vital pikeun promotion di BoP pamasaran.

Mah ngalanggan ka "ngalawan kamiskinan Bisnis", hiji masarakat online tina individu ti usaha, donor internasional, BLSM, jeung akademisi nu babagi markisa for gelut kamiskinan ngaliwatan usaha. Salaku Nigerian, eta jigana Kami hiji 'loner' aya. Kuring nempo kacenderungan nu kurangna-luster tina pamangku kapentingan nu sasuai di Nigeria jelas swaying nya basa nu hiji sababaraha bisa kalindih ku compatriots mah condong kasampak dina arah platform ieu nu mantuan ka merangsang gagasan ngeunaan cara sababaraha 112 juta goréng Nigerians bisa ngeureunkeun nepi nyebutkeun alus-endah ka kamiskinan.

Puseur panalungtikan, lembaga akademik, jeung ventures bisnis dina loba climes séjén rutin churning kaluar BoP patali papanggihan jeung model bisnis. Ieu téh endah pisan naha Nigeria jigana lengkep insulated ti goings-on. Kurangna rohangan dieu nyadiakeun pikeun ngan ieu conto model bisnis (ti ngeunaan 150 Kuring boga akses ka), jeung panggero pikeun waleran naha euweuh ti usaha saperti keur replicated di Nigeria:

– Global Positioning System (GPS) téknologi dioperasikeun ku awéwé di masarakat fishing, pikeun mempermudah spouses maranéhanana 'usaha occupational di Samudra Hindia (Sri Lanka).
-Usaha Unilever pikeun awewe désa impoverished, ngaliwatan retailing kasehatan jeung kasehatan produk (India).
-Perkenalan Vodafone ngeunaan leyuran mobile bank, M-PESA (Kenya, Kamekaran).
– Dipake Natura ngeunaan "Priprioca" tutuwuhan leuweung hujan Haruman pikeun garis na 'Ekos' kosmetik (Brazil).
-Infusion Barclays Bank sacara kana lokal "Susu" ladenan microfinance ngaliwatan koleksi tradisional (Ghana).
– Pompa Treadle pikeun partisipasi patani leutik 'dina ranté nilai agrikultur pikeun ngaronjat incomes (Bangladés, India jeung Nepal).

– Holcim sacara 'House-pikeun-Life' model for teu masihan semén pikeun nepikeun kaperluan perumahan nu kacida goréng (Sri Lanka).

Oge
– Asupan cai désa Amanz'abantu sacara ngaliwatan téknologi kartu pinter (Afrika Kidul).
– Sistim ngayakeun susu Dimitar Madzarov pikeun suppliers tani skala leutik (Bulgaria).
– Bosch, Siemens jeung Hausgerate (Boa) cooker, teu ngalarti ku minyak kalapa (Indonesia).
– PLTMH angin leutik INENSUS 'jeung sistem énergi desentralisasi (Mauritania).
– Sistim filtration cai keramik (Nikaragua).
– Tracking sapi Herders ', ngagunakeun telepon sél jeung alat posisi sistim global (Sénégal).
– Pangrojong Shoprite ngeunaan patani skala leutik bungbuahan jeung sayur seger (Mozambik).
– Produksi yoghurt jeung penjualan skéma Danone sacara (pikeun pangwangunan anak), ngagunakeun jaringan well-diayakeun awéwé désa, "Grameen Ladies"(Bangladés).

Nu di luhur sagala dipikawanoh geus dibawa jutaan kaluar ti kamiskinan, jeung geus diturunkeun tina model bisnis inovatif mana pamasaran diputer kalungguhan anu penting. Sakur ngaku kamiskinanana ngawengku hiji kasempetan pamasaran, tinimbang masalah sosial jelas ngajadikeun rasa.

Jadi munggaran mairan dina ""Kamiskinan salaku kasempetan Marketing, Mending Than Masalah Sosial " (2)"

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.


*