Online pagesës Solutions që janë në dispozicion të nigerianëve

Nigerians kanë qenë gjithmonë të penguar nga mundësitë fitimprurëse të biznesit në internet për shkak se ata kanë qenë të ndryshuar nga agjenti më të respektuar dhe më të pranueshme pagesën procesor në botë - PayPal. PayPal është mjeti më të përdorura në nivel global dhe të besuarit e pagesës në internet, por për arsye të mirë të njohur atyre, ata nuk e pranojnë Nigerians dhe vende të tjera si Pakistani, Koreja e Veriut dhe Irani, ndër të tjera. Kjo ka bërë të fituar të ardhura në internet shumë e vështirë dhe gati e pamundur për shumë nigerianëve të mirë, por të gjitha shpresat nuk duhet të humbet nëse ju jeni ende të vendosur për të bërë diçka nga përpjekjet tuaja online. Në vijim janë vetëm disa alternativa PayPal, ose zgjidhje online pagesa që janë në dispozicion për të nigerianëve:

>. Payoneer: Payoneer është një alternativë e mirë për të PayPal dhe funksionet e shumë si PayPal bën, por ata pranojnë Nigerians dhe ju lehtë mund të tërheqë fondet tuaja përmes kartelës së debitit Payoneer i cili është dërguar në adresën tuaj të shenjë-up. Kjo kartë debiti funksionon si një kartë normale ATM, dhe ju mund ta përdorni atë për të tërhequr fondet tuaja me çdo makinë ATM në botë, por ajo është e mirë për të përdorur atë me makinë ATM Zenith bankës e cila automatikisht konverton fondet tuaja dollarit në monedhën Naira. Ju mund të keni kartën tuaj Payoneer dërguar falas në adresën tuaj brenda 30 ditë, dhe ju mund të keni atë couriered për ju në më pak se një javë për disa akuza shtesë prej rreth $75. Por ka një downside për përdorimin e Payoneer, ju nuk mund të nënshkruajë-up direkt për kartën nga website e tyre, ju duhet të bëni atë nëpërmjet faqet e tyre partnere si Elance dhe oDesk ndër të tjera të cilat pastaj ju përcjellëse në faqen e internetit Payoneer për të përfunduar regjistrimin tuaj dhe ngarkesës kartën tuaj Payoneer me fondet tuaja në dispozicion ose të ardhurat.

>. Liberty Reserve: Liberty Reserve ose LR është shumë popullor në mesin e shumë tregtarëve Nigerian Forex për shkak se fondet e lehtë dhe mjetet më të besuar të financimit dhe të tërhequr nga llogaritë e tyre platformë Forex. Ju mund të lehtë të hapur një llogari të LR-së dhe e përdorin atë për të mbledhur pagesat nga konsumatorët online dhe klientëve, dhe procesor pagesës ka shtresa të sigurisë inbuilt për të mbrojtur fondet tuaja dhe të holla. Por e vetmja downside për përdorimin e LR është se ju nuk mund të tërhiqet direkt në llogaritë tuaja bankare nigeriane, por ata kanë regjistruar agjentët të cilët mund të blejnë në dispozicion fondet tuaja LR dhe ju paguani shumën ekuivalente. Ju mund vetëm fond ose të tërheqë nga llogaria juaj LR nëpërmjet agjentëve të regjistruar në Nigeri që ju paguajnë për të financuar llogarinë tuaj me ekuivalentin dollarit ose që ju paguani në Naira për të blerë dollarit tuaj LR fonde.

>. Verifikimet Google: Nëse ju bëni të ardhura të mjaftueshme për faqet e internetit tuaj nëpërmjet Google Adsense baner dhe reklama kontekstuale, atëherë ju lehtë mund të merrni paguar nëpërmjet kontrolleve të Google të cilat janë mbuluar me njolla për ju çdo muaj në Nigeri. Atëherë ju duhet vetëm për të depozituar këtë kontroll në llogarinë tuaj Nigerian banesash të ketë shumën e kredituar për ju brenda pak ditësh.

1 Koment në "Online pagesës Solutions që janë në dispozicion të nigerianëve"

  1. Ky post duhet të jetë i përditësuar që nga LR është off hook. ndërkohë, vazhdo kështu. I gëzuar këtë post.

Lini një koment

>.


*