Surat Warga Buba: Dousing Réaksi ka bedah Listrik

electricity pricing

Saperti aksara dina domain publik geus nu anyar dicandak diménsi dramatik dina Nigeria, eta bisa jadi teu kaluar ti tempat ka tempat Spice nepi trend ieu ku cara nambahan milik urang - Keur konsumsi nu has Nigerian. Nu pamakéna listrik Nigerian nu panarima maksud tina hurup kabuka mah, salaku epitomized ku Warga Buba, anu geuwat curiga (babarengan jeung jutaan tipe-Na) tina bedah teu nguntungkeun daya listrik dina era pos-privatisasi Nigeria sacara.

Salembar ieu aimed di dousing réaksi dipikaresep nguntungkeun kira-kira, jeung ngaleupaskeun skala badag ti panon Warga Buba sacara.

Dear Buba:

Kami compelled ka panawaran judul deskriptif, "Warga", to your name due to the realisation that your expectations of what happens to pricing or rates of electricity supply is a pure reflection of those being harboured by millions of other electricity consumers in Nigeria. Istilah sanésna, Anjeun teges nu warga Nigerian has, jeung alis diangkat ngagambarkeun antisipasi jelas naon kajadian ngeunaan ongkos ka dibayar listrik, ayeuna nu keur jalan pribadi ventures geus direbut teh aset pikeun generasi jeung distribusi tanaga listrik, alatan privatisasi anyar menyimpulkan séktor daya.

Teu kaluar ti tempat ka tempat nyangka retort umum ka nambahan resmi di ongkos listrik ka konsumén. Ieu naha hurup ieu diarahkeun ka anjeun, salaku inpo nu leuwih lengkep dina goings-on pasti baris nyieun pikeun pamahaman umum, jeung salajengna douse mana wae réaksi umum teu nguntungkeun. Keur konsumen Nigerian sorangan, Kami cukup mindful tina dipikaresep patarosan nyokot bentuk di pikiran anjeun anjeun ngaliwatan koréspondénsi ieu.

Hiji teu kudu clairvoyant nyieun kaluar yen Anjeun gaduh patarosan ieu di pikiran: (a) Tiasa hasil privatisasi anyar menyimpulkan di nambahanana laju? (b) Lamun enya, naon ieu teh rationale for teu kawas? (c) Naon anu bisa dipigawé ngeunaan mitigating nu dampak dina ratepayers, lamun laju nambahan lumangsung? Saméméh alamat patarosan ieu, Mah kawas nujul ka kaluar naon customer Nigerian ieu geuwat complaining ngeunaan (ku kituna nu mana wae nu indikasi kanaékan harga ngabalukarkeun revulsion), ngaliwatan lempar kavling cahaya dina naon tangtukeun geuwat nu aya kaitannana ka naon Urutan anyar ieu nahan pikeun urang, pamakéna.

Bangbara, Kuring ngaharepkeun Anjeun sadar yén éta téh bit nu hese nanyakeun urang kanggo mayar produk anu dina-disadiakeun, salaku daya listrik anu ayeuna? Eta aya warta deui nu paling rumahtangga Nigerian jeung establishments bisnis nu starved listrik. Nu customer Nigerian has di pasar daya listrik, kawas dina climes séjén, mibanda dua masalah dasar nu cukup dasar, jeung disebut dina urutan ka Prioritas – Kaamanan asupan, jeung harga. Urang Nyanghareupan kiwari dimungkinkeun dieu, salaku judul saméméhna di runtuyan ieu geus kajawab isu asupan bari expatiating dina sebaran kualitas daya jaringan.

Saméméh delving kana naon nahan geuwat salaku bagian tina runtuyan anyar, mangga teu tahan eta ngalawan kuring lamun kuring nudge Anjeun pikeun inget yen, "Ka unggal Patarosan, aya jawaban permukaan jeung hiji deeper ". Jawaban deeper ka patanyaan anjeun dina bedah nyaéta naon bener constitutes maranéhanana ongkos atawa biaya nu Fitur dina tagihan listrik bulanan Anjeun. Bangbara, ulah poho ieu – Tagihan bulanan anjeun (nu mangrupakeun bil pikeun konsumsi énergi listrik atawa listrik) ieu comprised dua bagian:

(a) Biaya (muatan énergi mindeng Konsep) dumasar kana énergi listrik (di kilowatt-jam atawa kWh) dihakan ku rumah tangga atawa bisnis salila sabulan. Kaasup muatan patali jeung produksi listrik (generating listrik); muatan pikeun operasi jeung ngajaga sistem transmisi listrik (ngalirkeun ngaliwatan grid nu); ngecas for geus pindah listrik leuwih garis sebaran ka imah Anjeun atawa bisnis (dikabaran deui di wewengkon Anjeun); jeung prosés administrasi penjualan (bea aub dina administrasi tina ngajual eta ka anjeun).

 

(b) A Levy listrik leutik (mindeng disebut muatan bulanan salaku tetep, service muatan atawa fee layanan). Ieu sawaréh caters pikeun tagihan, méter maca, service telepon response, pangropéa garis jasa jeung instalasi alat anyar.
Warga Buba, dicatet yén dina kaayaan hiji tempat di mana Anjeun mutuskeun teu komo make hiji kWh di imah atawa bisnis enggon Anjeun salami sabulan, (a) di luhur maos nol, waktu (b), muatan laden bulan nu, salaku ascribed ka kategori anjeun konsumén, tetep makéna ngalawan akun anjeun. Nigerians kudu sok tega dina pikiran eta konsep teh Service Charge dina prosés tagihan teu lumaku ngan dieu (teu 'hal Nigerian'), tapi tangtukeun di belahan dunya. Mangga ngosongkeun pikeun mariksa ieu. Bade ku parlance lokal urang, muatan layanan nyaeta "yakin banker".

On naha privatisasi séktor daya disababkeun nu mana wae nu nambahan rate atawa lamun heunteu, jawaban anu 'Sumuhun'. Kumaha, tapi marginally. Nu privatisasi disebut pikeun bubuka hiji rezim bedah Konsep Multi Taun tarif Order (TOL), nunda di tempat ku Nigerian Muatan listrik Komisi Regulasi atawa NERC. Hal ieu dimaksudkeun pikeun ajakan tekad biaya listrik dijual ku sebaran (jeung ritel) pausahaan ti Juni 1, 2012 ka Méi 31, 2017. Dina nutshell hiji, tanpa MYTO investor bakal dibikeun hiji berth-rupa ka investasi di sektor ieu, jeung latihan privatisasi geus tangtu flop hiji, salaku bedah low teu bakal yielded recovery ongkos keur investor. Pikeun leuwih, Bangbara, Kuring pangjurung Anjeun pikeun ngadatangan loka wéb NERC sacara. (Ngalajengkeun)

1 komentar dina "Surat Warga Buba: Dousing Réaksi ka bedah Listrik"

  1. honestly, a lot needs to be done about electricity in Nigeria. we plan to become among the top 20 economies in the world and in this day and age, that must definitely be achieved with better power infrastructure. i trust the government will continue to implement better policies and ensure they are effectively applied

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.


*