Carane Priksa $500 Saben wulan ing Nigeria Tanpa Sade a Product Single

how to make money without selling products

Nanging sampeyan nemokake iki hard kanggo pracaya, bebener tetep sing bisa nggawe $500 saben sasi ing kene Nigeria tanpa sade produk siji. Ya, maca sing bener, sampeyan bisa nggawe iki akeh minangka hebat - utawa mbok menawa kita ngene ngomong kaya freelancer sing. Ana Sejatine rong cara amba nggawe dhuwit ing urip - dening sade barang lan aturan layanan sing ketemu sawetara kabutuhan tartamtu. Nalika sampeyan bisa nggawe dhuwit apik online lan offline sade barang lan layanan, sampeyan merata bisa nggawe dhuwit apik tanpa sade barang sembarang…nanging dening nyediakake layanan specialized online lan offline. Sampeyan kudu cepet metokake ing atine sadurunge maca ing - sing potensial kanggo nggawe utawa entuk dhuwit dumunung ing masalah utawa kabutuhan liyane watara sampeyan. saiki, hayo ing:

agen Housing: Kowe ngerti sampeyan mbutuhake apa-apa kanggo nyiyapake laku minangka agen omah? Ora malah kantor yen seneng, lan ora outlay ibukutha utawa training profesional ing kabeh. Sampeyan mung kudu munggah-kanggo-tanggal informasi accommodation omah bab kosong ing njaba masyarakat, kutha lan kutha…lan mbok menawa collaboration sitik karo agen omah liyane kanggo ijolan informasi saiki bab kasedhiyan akomodasi komersial lan omah. House lan agen tanah nggawe dhuwit saka komisi nalika padha gawe kantor kosong utawa akomodasi ngarep kasedhiya kanggo wong kanggo rental - padha kerep entuk komisi saka customer lan saka juragan tanah. A agen house bisa nggawe nganti N25,000 saka 3 pelanggan saben saben dina, cacahe N75,000, lan sawetara nggawe nganti N1 yuta saben sasi nalika padha menehi metu komplek kantor kabèh lan bangunan utawa bantala kanggo organisasi komersial.

masts Telekomunikasi: Bisa mbayangno pinten MTN, Glo, AIRTELL lan ETISALAT antara liya mbayar wong saben sasi kanggo mung ngadegake masts konco omah sing? Gumantung ing daya saka rembagan lan lokasi, sampeyan bisa pendekatan perusahaan telekomunikasi (padha kerep pendekatan pisanan sampeyan tho) kanggo nyelehake munggah masts ing sawetara sampah dienggo saka papan ing tanah lan entuk antarane N250,000 - N350,000 saben sasi. Panjenengan ora duwé apa-apa saka mung ngidini kanggo nyelehake munggah soko sing ngubengi omah Panjenengan, lan sampeyan entuk rata-rata $2,000 saben sasi - mbok menawa kanggo sasi tanpa sade produk utawa Rendering samubarang ing pangertèn ketat sing tembung.

hasil broker bisnis lan fasilitator: Akeh wong pinter nggawe dhuwit kelangan kanggo mung referring sawetara panuku kanggo sawetara bakul - sing, padha mung deleng panuku semangat (panuku kadhangkala internasional) kanggo ngendi produk langka padha kepéngin siap kasedhiya. akeh U.S. perusahaan pharmaceutical banget dituku Shea-butter kanggo tujuan kosmetik, lan produk iki mung kasedhiya ing Afrika Kulon - supaya sampeyan bisa nggawe dhuwit apik dening mung referring menyang ngendi padha bisa diwenehi Shea-butter, malah online tanpa ninggalake kamar. Akeh Cina perusahaan uga looking for sesame, jahe, ginseng lan produk alam - sampeyan bisa nggawe ewu dolar kene ing Nigeria dening mung nyambungake panuku iki kanggo sumber saka produk sing dikarepake.

kridit gambar: www.pcworld.com
[# FooterText kanggo]

99 komentar ing "Carane Priksa $500 Saben wulan ing Nigeria Tanpa Sade a Product Single"

  1. adegunloye Kunle | Juni 9, 2014 ing 10:31 iki | Reply

    papan punika ing tanah Ekiti. agen Teiecommunication wis dibukak tanah pricisely agen Etisalat.
    Looking nerusake kanggo krungu saka sampeyan.

  2. Winter owolabi | May 2, 2015 ing 9:03 iki | Reply

    Plot of land for degdegan saka mast contact mail ing dikirim.

  3. Lukas ONYEMAOBI | May 5, 2015 ing 10:09 iki | Reply

    Ing mudhun kene ing IMO negara, oru l.g.a kulon…ubulu amorie…MTN SERVICE banget miskin…pls teka Gunung us mast a…aku duwe tanah kanggo nggunakake…pls sampeyan bisa hubungi kula ing 08104656772…matur nuwun

  4. Lukas ONYEMAOBI | May 5, 2015 ing 11:06 iki | Reply

    PLS kita kudu MTN mast ing masyarakat kita…ing negara IMO…orlu, ubulu amorie…i av tanah kanggo nggunakake…08104656772 hubungi kula…THANKS

  5. Chris Adinde | Juni 12, 2015 ing 2:19 pm | Reply

    Aku duwe bagean saka tanah ing tata letak Surgo anyar mati baracks adat obodoukwu dalan okpoko ogbaru l.g.a kanggo degdegan saka mast. Kanggo kang bisa urusan,njupuk cathetan. Hubungi kula wt:07060860759 chris Adinde

  6. Okunade Emmanuel Damnit | Juli 2, 2015 ing 1:18 pm | Reply

    pls, kita kudu MTN Mast ing masyarakat kita ing Idi-Aga Area negara Ogun ing Ibogun ngendi mantan kita Presiden Olusegun Obasanjo Farm wis dumunung. Populasi ing pangguna MTN kene r Unlimited nanging kita R gerah saka Signal ora bisa, pls menawa Mast bisa diwenehake kene, kita bakal appreciate. U bisa hubungi kula ing 08065111152 lan ing email sandi rotmazy2000@yahoo.com.

    Thanks.

  7. Ana akèh kabèh jaringan ala ing oke bune ikorodu. tanah iku uga kasedhiya kanggo nginstal mast Panjenengan. 08062442761 pls cal supaya kita bisa rembugan.

  8. desa Kula punika gadhah masalah jaringan wiwit wontenipun ponsel lan kita wis ngeluh bab sing kaping pirang-pirang ing MTN jaringan kita nggunakake nanging misale jek lagi ora mengkono apa-apa kanggo kita metu. Aku suggest yen masalah iku amba banget kanggo perusahaan supaya wong-wong mau marang kita…

  9. Aku duwe Piece saka tanah kanggo degdegan saka masts telekomunikasi dumunung ing negara Ekiti.[elligibility:kabeh jaringan].kontak kolawole ing 07038456620.

  10. papan sing kasedhiya kanggo mast ing kene dalan demurin, Lagos.

  11. chibuzor Alexander | September 27, 2015 ing 4:02 pm | Reply

    aku kudu mast ing lokalitas sandi, panel Extension uratta… please banget serius, njaluk bali menyang kula liwat mail

  12. Engineer Unknown Omotoso | Oktober 27, 2015 ing 6:30 pm | Reply

    MTN Network iku arang banget miskin ing wilayah ing Aba Odan Village liwat Olodo area Iwo Road in Ibadan Oyo State
    Aku duwe plot saka tanah kanggo degdegan saka mast. Hubungi kula ing Telephone kita 08184868228/08060380611/08053278715

  13. pls ora mask ing desa lan ana tanah ing situs apik sing topeng sembarang jaringan bisa ngemot kita saestu mbetahaken iku supaya jaringan utawa layanan kurang, hubungi nomer … Maksudku jaringan sembarang matur nuwun.

  14. Dumunung ing Isiala Ngwa North ing Abia State kita saestu anyar mast ing panggonan iki .

  15. Mangga, ana jaringan single in desa sandi Mum lan simbah kakung sanget akeh siap kanggo menehi metu kang bantala kanggo jaringan kasedhiya. Iku kaya udan ès kang ana tanpa jangkoan jaringan.
    Mangga pitulungan Panjenengan Highly needed.
    Matur nuwun ing nunggu.

  16. Aku duwe bidang lahan ing are (Alamat Ibadan parentage), aku ora pikiran yen perusahaan telekomunikasi bisa teka lan ngadegake Mast ing tanah…. Mangga yen ana apa ora ragu-ragu kanggo hubungi kula ing ….

  17. Ibe Augustine Emeka | Januari 9, 2016 ing 4:40 iki | Reply

    Ana tansah masalah jaringan ing desa ing negara IMO minangka asil saka ora mast telekomunikasi ana. kanthi iki, sembarang telekomunikasi interested bisa hubungi kula kanggo tanah kanggo ngadegake mast sing. Nelpon kula ing

  18. A plot saka tanah kasedhiya kanggo maksud apa perusahaan telekomunikasi kasengsem kanggo sewa kanggo mast utawa menara degdegan ing phase Dejuwogbo 1, NNPC direndhem, Ogijo sagamu Road, Ogijo, Ogun State. Kanggo tekan kula telpon:

  19. Oyekunle Julius.Olusegun | Januari 24, 2016 ing 8:24 pm | Reply

    Land kasedhiya kanggo degdegan saka GSM mast @ Iyeku, ing Odo- Aku ngangkat munggah ing Pemda Negara Osun, Iyeku dalan utama sing Pranala Faji Rd, King Rd , Inaja Rd, Iregba Rd nanging jaringan Mtn lan wong sing miskin. pelanggan Gsm iki avenue kanggo manfaat kanggo pangiriman layanan luwih & apik ngasilake.

  20. oparaeche onyinyechi | Januari 31, 2016 ing 6:43 iki | Reply

    Iki mrs onyinyechi opara Aku saka umueleke achi mbieri aku ninggalake ana karo bojoku nanging browsing karo telpon blackberry iku Masalah a,pls kita kudu lengkap network.you bisa nelpon aku pranala sampeyan agen ing village.tnx.be sandi cepet beyo wong sing ngoper menyang networks.tnx liyane.

  21. nampa lan sumadia ing negara delta, aransemen West LGA Kwale, cocok .1 lan setengah plot,jaringan sembarang layak, u bisa tekan kula ing iki
    nomer

  22. Richard kawicaksanan | Januari 31, 2016 ing 7:34 pm | Reply

    Pls am gadhah masalah ing desa ing negara Ya Ehime mbano ing umukabia minangka asil saka ora gadhah mast telekomunikasi,,Lan tanah iki kasedhiya ing desa sandi u bisa hubungi kula ing …

  23. Alexander Alfred | Februari 3, 2016 ing 4:45 iki | Reply

    Land kasedhiya ing ojota cedhak ojota garrage anyar kanggo MTN, Glo lan Airtel Mast ERECTION.pls hubungi nomer iki…

  24. RE-APLIKASI MTN MASK.I iki kene kanggo aplikasi kanggo Mobile Telekomunikasi saka Nigeria (MTN)dipunbangun ing senyawa sandi ing kertas Akoli desain Mbato,Ing obingwa LGA Government Area of ​​Abia State Nigeria. ana MTN Komunikasi break mudhun kang wis bisnis kena pengaruh lan Komunikasi free minangka Upaminipun dadi ing urip modern iki. MTN pelanggan ing negara bingung minangka break mudhun wis tambah komunitas stage.Many unbearable sing kena pengaruh, kayata akpaa mbato,area njotosi,obete okenyi,Abala ohia,Abama,Abala nkamiri lan Akirika kanggo sebutno nanging few.Thanks kanggo consideration.yours amarga setya,chika David

  25. lukisan Bankole | Februari 6, 2016 ing 8:39 pm | Reply

    Airtel mast ora ing wilayah lan aku duwe tanah kanggo kurban wong ngadegake wong mast ora luwih nggunakake baris airtel maneh amarga saka jaringan ala am amoung pls dadi cepet babagan iki
    nub iku …

  26. Duwe ngrugekake ing loro lokasi beda ing Ondo ngendi MTN, Glo lan jaringan Etisalat ala banget lan kapengin Lease mau metu kanggo topeng panyedia jaringan kanggo bakal di bangun kanggo layanan luwih.

  27. A Piece saka tanah dienggo kasedhiya kanggo maksud apa panyedia jaringan ing Estate cepet akeh bebarengan Itele dalan saka Ogunstate. U bisa tekan kula ing 080xxxxxx kanggo rincian liyane.

  28. We kudu pic saka tanah sing cocok kanggo mast kene ing OTUN AGBAKIN MONIYA Ibadan… Malah near uga nyebut kanthi dawa ilorin kanggo Ibadan. Jaringan punika Highly sambutan..

  29. Ana mast jaringan Ing desa Gbaregolor ing negara delta ing L.G.A kidul ughelli ana jaringan kanggo sasi 5 kanggo 10 taun saiki, lan ana lembaga sing luwih ana mahasiswa ngendi sambatan bab jaringan, amarga saka jaringan paling nyelehake metu saka sekolah, mung amarga saka jaringan, please kudu bantuan, bakal akeh bantala, tokoh masyarakat ngendi siap kanggo menehi tanah free amarga jaringan, u bisa hubungi kula ing email sandi, ing ….

  30. Adegbesan Afolabi | sasi Maret 8, 2016 ing 1:53 pm | Reply

    A tanah ing langbasa ajah apik kanggo mast Panjenengan bcos pelanggan airtel sing sambatan saka jaringan ala watara ana

  31. Ana A plot setengah OF LAND IN MUWO AVIA IN BADADRY. ANY NETWORK Provider bisa teka lan gunung ana Mast. tulung CALL…

  32. Bernard Onyemauche Ezeji | April 1, 2016 ing 11:05 iki | Reply

    Land ing gunung kang dhuwur, kasedhiya kanggo maksud apa perusahaan telekomunikasi kasengsem kanggo sewa kanggo mast utawa menara degdegan ing Aiyegbemi Estate,Ita-pamirso,Ikorodu,State Lagos. kanggo nggayuh,telpon

  33. MR IDEH.ARUESURAYINRE | April 13, 2016 ing 8:15 pm | Reply

    IDEH ARUESURAYINRE We duwe papan akeh tanah kanggo sewa kanggo instalasi saka MTN,Glo,AIRTELL ETC,lan panyedhiya layanan telekomunikasi liyane kanggo ngedongkrak sinyal sing,tanah iku Warri Glo kutha utama wis wis rampung test lemah lan laboratry lan golek cocok lan aman kanggo nginstal MASK.please contactw kula

  34. Joel ndukwe | May 4, 2016 ing 2:26 pm | Reply

    Me lan kancaku menyang desa ing negara Abia, wis data ing SIM etisalat kang,nanging ora network.please i duwe dienggo konco omah,aku bakal kaya etisalat Gunung mast ana.

  35. Plots pajak tanah @ Idiroko dalan,negara Ogun,sing dibukak sadurunge dening MTN,iku ing lingkungan aman,

  36. OYEDOKUN sabdho | May 11, 2016 ing 11:26 iki | Reply

    We lagi gerah kanggo jaringan Airtel lan Mtn ing Ore Ondo State ing Idi Mango ing negara ondo. Situs anyar iki wis dikembangaké saiki lan aku ngerti sing bakal ora Getun kang mengkono iki lan liyane uga iki tanah sing MTN wis teka lan dicenthang sing apik supaya tanah ana sing mung kontak….

  37. Lukas KENECHUKWU | May 31, 2016 ing 3:04 pm | Reply

    Hello aku nulis saka Umuna ing Igbo Etiti pemerintah lokal negara Area Enugu, saiki kita sufering saka Airtel lan Glo jaringan seluler liwat akeh taun nalika jaringan sing kasedhiya. supaya please i saran menyang Gunung mast kanggo erea sandi please. Aku duwe tanah confortable dalan iku.

  38. loaf Destiny | Juni 7, 2016 ing 3:28 pm | Reply

    pls kita kudu salah siji airtel,etisalat utawa Glo ing masyarakat kita amarga MTN kita kudu punika 2G lan ora bisa gawe marem kabeh populasi,

  39. Samuel Ajaero c | Juni 10, 2016 ing 7:50 iki | Reply

    Am saka ngapusi ora kejawab ing Negara Ehime Mbano Ya(Basa gereja katolik paroki) pls i pancene kudu teka lan ngunjungi tanah sadurunge rembagan lan tanah iku konco omah. Pls kita kudu mask iki amarga kita ora bisa nggawe panggilan tanpa telpon bejat lan kita kudu akeh pedunung ing masyarakat kita lan akèh wong bisnis apik sing perlu sambungan jaringan matur nuwun

  40. Aku kene kanggo aplikasi kanggo
    Mobile Telekomunikasi saka
    Nigeria (Glo) mast dipunbangun ing sandi
    senyawa (Wayah 2 yekale ing),In Ota-Efun area in Olorunda local
    Government Area of Osun State
    Nigeria. there is Glo
    Internet break down
    which has affected businesses
    and communications and internet access most especially as it
    suppose to be in this modern
    life. Glo SUBSCRIBERS are in
    confused state as this break
    down has increased to
    unbearable stage.Many
    communities are affected, such as some developing areas as Ayekale,ayegbami,lankare communities in Ota-Efun. I will gladly wait for your favourable response.
    Thanks
    Contact …..

  41. Land available for erection telecommunication masts located in Akure South.Ondo State (eligibility all net works )

  42. Pastor Joel Odozi | Juni 30, 2016 ing 10:02 pm | Reply

    I have some plots of land in Agbor and Ogwashi-uku in Delta State where you c an m oun t your Mask and build offices

  43. an avaliable site at no 4 obosi road nkpor junction is avaliable for àny network company that is intrested should call this ñumber 090

  44. There is an erected mtn mast in my plot of land in jigawa state if u wanna buy meet me on 08

  45. A well Nigeria citizen in Imo state Nigeria is calling on Nigerian Service Providers interested in planting a MAST or another networks in his at Imo state should please contact him , he’s a first and a very well Nigeria representative , so please kindly contact him on to get more information from him at ….

  46. simeon peter | Juli 11, 2016 ing 8:41 pm | Reply

    i have some plots of land in almorf phase 2 estate in agbado area of ogun state and mowe area in obafemo-owode LGA, in ogun state. both sites are very suitable for telecommunication masks. hoping to here from you soon.
    Thanks in anticipation for your response.

  47. akande ekundayo | Juli 14, 2016 ing 8:40 iki | Reply

    I live at 3 olowoparija str/shibiri/ojo local govt/lagos nigeria.i want to rent out a space in my house for any of the network.there is already all this network in my area but yet people still complain about service.so i will like to rent out some space to any of this network and i can still be monitoring it cos that is where i stay.

  48. I have half plot of land @ ilogbo ogun state for rent

  49. OWOH JAMES UGOCHUKWU | Juli 30, 2016 ing 2:17 pm | Reply

    I have a lots of space for the errection of of any communication mast at my home, precisely at IDIMA OHAEKE ABAM in Arochukwu LGA Abia State where we have more than 6000 different network users. but our problem is bad network in all network providers. the entire community will be glad if u come to our rescue

  50. Joshua Kingsley | August 2, 2016 ing 6:19 pm | Reply

    I have 2 acres of land beside dangote company and I also have one at where am living.. ogun state.. too bad that there is no Mtn or ETISALAT services .. Glo is even d worst but if a Mtn mast can b mounted in my compound I will love that so much cause I will b able to chat

  51. etisalat network is very poor in my hometown umuoji in idemili north loc’al government area anambra state
    however i have a very good plot of land for mast.

  52. Etisalat network is not in my village.it’s very frustrating going home and you stay offline all through.please I have a good and big plot of land if they can use it for mast installation.am from umuoji in idemili north local government area of anambra state.

  53. Fountain Adeyemi | August 16, 2016 ing 8:55 pm | Reply

    We have a land that is available for use of mast in Powerline Area, Stadium road, Ogbomoso, Oyo State, very challenging Area in terms of population, that is highly dominated by Students with adequate security facility.

  54. i have 50ft by 50ft plot of land @ okoba agege.
    i will like to contract it out to MTN OR GLO, ETISALAT ETC.

  55. I’VE A PLOT OF LAND at Ndot Ikot Ukpong Etor Village, Oruk Anam LGA, Akwa Ibom State. For MTN erect their Mast.
    on negotiation. telpon:

  56. Oladimeji muhyideen oyetunde | September 30, 2016 ing 3:14 pm | Reply

    I have a plot of land at my area @ Ago-Ayo Area behind Ilesha garage oke-ijetu Osogbo state of osun for lease to any network which the network is bad , both Glo mtn etisalat and airtel was too bad is service . Contact

  57. I have a land for use can mtn pls come and install their mast….. Around Maryland lagos stateOKi lane along kicc church…… ……

  58. Pastor Chukwunonso Umerie | Oktober 10, 2016 ing 4:35 iki | Reply

    I have a plot of land at obinagu ugwuwba in Orji River LGA of Enugu State ready for intrested mask installer, not very far from raod.

  59. I’ve got land/space for Mast installation in Eneka, Port Harcourt. pls, contact my email.

  60. Emmanuel Sylvanus | Oktober 15, 2016 ing 1:45 pm | Reply

    A plot of land ready for any telecommunication company located at zarazong along Fobur road(Jos east LGA), behind zarazong Catholic church with a good access road. contact owner: ….. God bless you.

  61. Ihuaba Town in Ahoada East L.G.A pls sir’s ur costumers need sercive there is land for it,the money is nt that importat will need mas

  62. land is avialiavle for any telecommunications at sango ota ogunstate and also at ilogbo ogunstate,if any one is interested just call me ###

  63. I have a piece of land around Adams area of ikorodu that I have just acquired. The last time I visited that area,both my mtn and etisalat sim were as good as useless due to poor network. I am willing to go into contract with any of Nigeria communication giants to install mast on this land even at a reasonable amount. The advantage here is that the area where the land is located is still underdeveloped/developing so no serious threat to human life at least for the next 5-10years.
    you can contact me on 080….

  64. I have a plot of land in odogunyan off ojuemuren road ikorodu Lagos , please contact Michael on 070

  65. If any network in need of a land to erect their mast around odogunyan off ojuemuren ikorodu Lagos state, please contact tujack on

  66. pls we the Ezza south indigene of Ebonyi state lack network in our locality due to no availability of network provider ie mask..am pleading if the agency set up for these development will trace my locality ,i have many suitable plot of lands in different village which i consider to be good for the mounting of the mask ….contact details

  67. I am oluwaseun. I have a plot of land a Ota agbegise town. Any of the network can come to plant their mast on it.

  68. Mtn network is very poor and other network in Essien udim local area in Akwa Ibom state contact me so as to properly inform you exactly where their services is needed 080….

  69. Owadokun Adetokunbo | Januari 23, 2017 ing 7:50 iki | Reply

    i have a piece of land good for erection of telecom mast located at toll gate sango ota ogun state. for info contact me via

  70. temitayo Jatula | Januari 23, 2017 ing 10:07 pm | Reply

    Temitayo Jatula January 24, 2017 ing, 9:52pm Etisalat network at my area is very bad I have available space all full plot of land to plant ur mast. At ogudu Ojota Lagos Bus-top Alhaja eleshin down straight, no. 25 Joe agbato close. Pls contact me – .

  71. kanu ogechukwu | Februari 2, 2017 ing 4:10 pm | Reply

    In my local village Arondizuogu,Ideato North,IMO state.There are series of network problem,aside from Airtel NG,others are bad.in my village 75% of our population are not interested in purchasing other network.so,I’d want to give out my acres of land if wanted to any interested network.thank you.

  72. Land available for ground lease/rent for Cell tower, base-station / mast on my property. Fantastic coordinate at Owode-Onirin, Elias Estate, Lagos Nigeria.

    Good pedestrian and vehicle access.

  73. I’d like to lease or sell a portion of my land here at Ayetoro, Itele Otta for mast erection to improve the 3G network in this area especially Glo, etisalat and Airtel.
    Interested Internet Service Provider should contact me.

  74. A new developed community on d roll @ amacha,asaba delta state need a mass installation there 4 better coverage & pertronageVehicle access

  75. okoro Jonathan Joshua. | April 1, 2017 ing 12:54 iki | Reply

    I’m okoro jonathan joshua from ikwuano local government of Abia state. Actually, I’m mah hometown, azuiyi oloko we are having difficulties with network coverage from all networks. MTN wich is mostly used precisely..so I wanna solicit for the construction of a network/telecommunication mast in mah area. The land to erect it is not a problem,security is also fully provided. Therefore any agent of any of the telecomunication companies who finds this meaning full should call and reply me on my nomber. Thanks a lot.

  76. my village is having a horrible network problem, for the matter of fact the only network that work in my villa is glo but still fluntuate so begging mtn,airtel etisalat to do something about it.I have a vacant land for your mast you can call me

  77. There is a land in akinyele area of ibadan that they can erect mast contact

  78. I’m here at rukpokwu vacant land for mass available any network should contact me 08xxxxxxxxxx

  79. PST ADEYEYE FELIX | Juli 20, 2017 ing 9:42 iki | Reply

    NICE ONE. I HAVE A SPACE of land for LKEASE FOR TELCOM MARS ERRECTION AT LUSADA IN OGUN STATE, FOR LEASE TO ANY TELLCOMMUNICATION PROVIDERS. PLEASE KINDLY HELP.

  80. Adegbola Wasiu Olasunkanmi | August 1, 2017 ing 5:26 pm | Reply

    I have a piece of land at Egan in Lagos for any service provider in Nigeria at a moderate price.
    To be sincere network​s are bad there especially when browsing.

  81. mtn has no coverage in my school environs in akwaibomstate university obioakpa campus…..the only functioning networks are glo and airtel,mtn and etisalat are offline.Imagine how much is lost.my contacts are here for you to come and see..070

  82. Pls we need a mtn mast in our community.There is no mast in,if you can findout pls locate Abeda shitile logo L.G.A Benue State.A big community(pls call for more information …..)

  83. Pastor Isaac,
    In my entire community no MTN, network and is causing many to switch to other network, I have a portion of land in a good location I can lease out.
    Ovom Amasaa, obikabia village ,obingwa LG,Abia.

  84. Telecommunications- there is an available land in Ogudu Gra,Ogudu, ojota to erect mast. Any interested network correspondent should contact 080*******

  85. Land available for ground lease/rent for Cell tower, base-station / mast on my property not far from new redeem camp.

  86. I have a land to give to mtn glo etc to install mass in my community in bomadi LGA delta state

  87. ola Emmanuel ola | Oktober 11, 2017 ing 9:42 pm | Reply

    In our entire village no single network Please MTN, Glo, AIRTEL or ATISALAT come an launch ur tower, they is millions of people without network please we need help. 081***

  88. Alli morinsola George | November 3, 2017 ing 3:48 pm | Reply

    Land available at ibeju lekki LCG area oribanwa to be precise about 15.247 hectares interested buyers,telecommunications,industry,developers etc are welcomed interested party should contact George on 081*** or mail me on *** cheers

  89. Nwachukwu Samuel | November 5, 2017 ing 2:21 pm | Reply

    Am from ibeku okwato aboh imbaise LGA ….there is berely network in my place here, please any telecommunications company can please come to our aid mostly MTN,Glo,and airtel….thanks

  90. Nwachukwu Samuel | November 5, 2017 ing 2:22 pm | Reply

    And also a free space of land in my compound for any mast installation….

  91. Good job. Please Sir, I have a piece of land available for rentage to any network interested in mounting its mast. It’s located in Oyo town in Oyo state. Contact me through my WhatsApp 080*** or email ***.
    Regards.

  92. Benedicta Alphonsus | November 14, 2017 ing 10:57 iki | Reply

    my village is suffering from communication problem as there is no mast in the village yet, i have a land for sell to any communication company (MTN, Glo, ETISALAT, AIRTEL). telpon: 070*** or 070*** for more info. I hope for a favourable response please

  93. Two plot of land for sale in port Harcourt city Rivers State, and land to lease in IMO State

  94. I come as an agent, there is two plot of land for sale in Port Harcourt Rivers State and land to lease in Mbaise Imo State

  95. hyet tset samaila | Desember 6, 2017 ing 4:13 pm | Reply

    I will like MTN to come and put their mast in my community at JABA LGA KADUND STATE ANKUNG DISTR WE HAVE A LAND Their.

  96. Hi.A plot of land is available at Mowe for lease,with all title docs including C of O available for mast installation from any network provider.thank you

  97. We need MTN mast installed in our fast developing community area VIA Atan Ota in Ogun State. Majority of dwellers use MTN. There is already a land space available for this.

  98. Good day Sir/Ma,

    I’m Dada Samson by name, I want to introduce to you about a parcel of land suitable for mounting communication network antenna (Mast), for lease/sales in Ogun State, Owode Ijako, close to Sifaz Hotel to be precise

    Interested,

    kindly reach me through
    000
    or

    for more details and negotiation

    Thanks in anticipation!

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*