Wis Nomer Mobile Nigeria ngluwihi 11 digit?

Has Mobile Numbers In Nigeria Exceeded 12 Digits?

Aku isih baffled minangka aku nulis iki nanging aku bakal kaya ngerti yen ana gaya anyar ing telekomunikasi ing Nigeria kang aku ora mbayar manungsa waé kanggo.

Aku duwe loro garis (Glo lan Airtel). Aku ngalami sawetara Gagal jaringan ing baris Glo sandi wingi esuk karo pesen “Sim Registration Gagal“. Nanging aku wis kedhaftar kabeh garis karo NCC. ngangap, Aku diganti kabeh sandi nomer telpon alamat kontak saka Glo kanggo line Airtel sandi. Nanging dening 4pm, line Glo iki maneh fungsi uga aku mung panginten iku mung masalah koyo biasane.

dina iki, Aku nyoba nelpon line Glo karo Airtel mung ngerti yen kabeh iku uga karo baris Glo amarga aku iki dikarepake telpon saka iku nanging aku wis ora nampa telpon khusus banjur aku salah ditambahaké liyane “1” Sak wis.e 12th digit nomer nanging telpon isih tindak liwat. kapojok, Aku diganti ing pungkasan “1” (saiki 13th digit) karo 2 banjur bola langkah karo 3,4,5,6,7,8,9…. lan kabeh telpon isih tindak liwat.

[# 468by60 kanggo]

saiki, Aku pisanan kabeh arep kabeh kanggo nyoba bab sing padha lan yen sampeyan ngalami padha, nuduhake karo kita dening ngomentari ngisor banjur kita bakal pass iki kanggo panguwasa kanggo njupuk care saka iku.

[# FooterText kanggo]

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*