3 Vitamins Sing Bantuan Mbangun Otot

Nalika kabeh vitamins lan gizi penting sing dibutuhaké kanggo awak sehat nanging wong-wong sing ngarahake kanggo mbangun Otot, kudu luwih dosis saka vitamins. Alesan konco prabédan iki kasunyatan sing vitamins tartamtu bantuan awak kanggo mbangun Otot luwih cepet lan ilang bobot luwih cepet bebarengan. Dadi yen sampeyan arep kanggo mbangun Otot lan sing njupuk diet protein dhuwur, dhasar kabeh gizi kanggo bangunan awak, saka iku penting kanggo ngerti bab vitamins iki sing bakal mbantu ing bangunan Otot.

 Build Muscles

vitamin A

Vitamin A main peran utama ing sintesis protèin ing awak kita. Minangka protein digawe serep saka asam amino beda, vitamin A mbantu asam amino individu ing nggawe jaringan otot anyar lan kanthi mangkono bantuan ing njupuk Otot ageng. Sampeyan bisa njaluk saben dosis saka vitamin A saka iwak kod lenga pepati, ati, endhog, daging sapi, wortel, papaya, susu, etc. vitamin iki tetep disimpen ing awak kita ing jaringan lemak Empu iku penting kanggo njaga intake ing mriksa. Jumlah keluwihan saka vitamin iki bisa dadi beracun lan nggawe masalah kesehatan. Kanggo supaya masalah keracunan dhuwur, sampeyan kudu menehi break minggu sawise saben 15 dina saka konsumsi vitamin iki. Cara paling apik metu bakal takon karo dhokter sadurunge sampeyan miwiti akeh vitamin iki.

The 'B' group Vitamins

The 'B' klompok utawa B vitamins Komplek kalebu vitamin individu kaya B1, B2, B3, B6, lan B12. Meh kabeh vitamins sing needed ing awak kanggo mbangun Otot kuwat. Vitamin B1 dibutuhake kanggo metabolisme protein ing awak kita. Uga ndhukung fungsi sing sel kang nindakake oksigen awak. Vitamin B2 dibutuhake kanggo kobong lemak ing awak. B3 mbantu ing menehi Otot dipikir Fuller. B 6 mbantu ing pencernaan protein. Yen dijupuk ing keluwihan vitamins iki excreted saka awak wiwit padha larut banyu. sumber halal kalebu kabèh pari-parian, ragi, laut, ati, ginjel, leafy sayuran ijo, perkakas, etc.

vitamin C

Vitamin C utawa ascorbic asam iku salah siji saka gizi paling penting lan penting kanggo tujuan otot bangunan. Iki kang antioksidan, mbantu kanggo nglindhungi Otot saka radikal bebas lan kanthi mangkono mbantu ing marasake awakmu, lan wutah saka Otot. Kejabi, vitamin C mbantu ing bangunan kolagen, zat tanggung jawab kanggo nyekeli jaringan protein ing awak. Kejabi, vitamin iki uga tanggung jawab kanggo nyerep saka wesi ing awak kita. Yen ana wesi nyukupi ing awak, awak kita bakal njaluk dosis cekap oksigen lan Otot bakal cukup kuwat. Empu vitamin C banget wigati ing wutah lan fungsi optimal saka Otot awak. Paling ora, nanging paling, vitamin C uga mbantu ing tatanan lan release saka hormon testosteron ing awak kita, hormon wigati kanggo wutah Otot. Sampeyan bisa njaluk vitamin C saka gooseberries, papaya, brokoli, lonceng mrico, bayem, oranges, sprouts Brussels, sayuran kabeh ron, etc.

Sing gelem mbangun Otot, perlu kanggo nambah intake iki vitamins tartamtu ing diet sing. Iku disaranake nambah intake ing diet liwat panganan alam mung. Supaya tambahan Ponggawa kajaba ana katemton medical meksa sampeyan nglakoni. Nanging mangan panganan alam lan tetep sehat.

Related:

sehat Mangan: 10 Cara kanggo Njaluk Family Panjenengan Mangan Sayuran!
Sehat panganan Sing Sing Low Ing lemak lan Kalori

About penulis: Ellen iku blogger dening Profesi. Dheweke tresna nulis ing kemewahan lan kesehatan. Jejere iki dheweke pacangan alam. Iki dina dheweke sibuk nulis artikel ing energi alternatif kanggo ecofriend blog dheweke.

[# FooterText kanggo]

2 komentar ing "3 Vitamins Sing Bantuan Mbangun Otot"

  1. Thanks kanggo informasi, iku bantuan enphasis wigati saka 3 vitamins.

  2. Aku tansah mriksa metu situs iki sadurunge tuku sembarang produk ing bangunan Otot lan jenis paling latihan lan Techniques.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*