Ora Kabeh "Persetujuan" Apa Persetujuan Real

'Perlu cara kanggo tuku mobil nyelametake online? njaluk mobil free nalika sampeyan tuku omah anyar saka kita. 'Supaya maca iklan Realtor kang. Nanging nalika agen Luwih Bureau Business disebut lan ngandika iki ora kasengsem ing mobil, salesman ing ana wong omah ing abang saka $7,100. Supaya ana mobil free? Ora, biaya iki ditambahaké kanggo rega saka omah anyar. Panjenenganipun sing tuku omah anyar mikir iki njupuk nyang-nyangan sing amarga saka otomatis "free" iki namung kang kena.

A "nyang-nyangan" soko nilai kang kanggo bakul banget ngluwihi sawijining biaya. Ibu rumah tangga Pamburu nyang-nyangan gedhe lan rightly supaya, wiwit padha duwe kawajiban mulet income bojone minangka adoh sabisa. Nanging ing Shopping kanggo Persetujuan adage kuna kanggo nèng saubenging, "Ayo panuku waspada." Lan sing kanggo loro alasan. Ora mung ana risiko kauntungan siji kang dijupuk saka, nanging manawa kepinginan ati siji dhewe kanggo njaluk nyang-nyangan utawa "soko kanggo apa-apa" bisa nimbulaké siji kanggo gawe tumbas bodho.

Real Bargains
kredit Photo www.couponaudit.com

khas ngakali laku

Narik kawigaten para panuku dening aturan soko "free" nalika bener lapis rega laku nyebar. Iku kerep rampung dening toko furniture. Mangkono siji nyimpen ana mesin sewing free karo "modern amben sofa nilon-umpluk" kanggo $130, nanging sasi mengko iklan amben sofa piyambak kanggo $38.

trap liyane sing Pamburu nyang-nyangan kudu kuwatir iku tawaran saka artikel ing "barang" prices. ngirim kuwi, mesthi, jahat saving owahan, kanggo wong ngilangke MediaWiki toko. Nanging advertising "barang" prices seneng namung ruse a, trick utawa gimmick kanggo nggodho para panuku menyang nyimpen. Dadi bakal wicaksana kanggo toko watara lan dadi pinter minangka kanggo prices lan angka, supaya aja ngaku "barang" rega dadi bener luwih saka rega toko biasanipun.

"Fictitious ticketing" iku piranti sing dipigunakaké kanggo ngapusi pelanggan menyang mikir lagi njupuk Persetujuan nalika lagi ora. manufaktur biso dipercoyo tartamtu perangko ing materi packaging sing rega toko disaranake. Nanging wong bakal perangko ing prices ngungkuli Nilai nyata supaya sales wis titik ngomong apik: 'Kowe, rega biasa watch iki $50, nanging kita ngeculke sampeyan duwe kanggo $ 25. 'Bener iku uga worth mung $20.

banjur maneh, gambaran uga ngakali. A jeweler sapisan iklan a "sampurna" siji-carat solitaire mirah kanggo $500. Iki saestu badhe wis nyang-nyangan sing. Nanging diselidiki nuduhake yen mirah, adoh saka sampurna, kebak cacat. A agensi pemerintah iki kabar lan jeweler iki dhawuh kanggo desist saka iklan perhiasan kayata kang sampurna. Prudence bakal nunjukaké yen tuku iku kayata mirah utawa watch siji kudu sawetara basis kanggo pitados bakul.

Siji kudu ngleksanani gedhe care nalika ndhaftar kanggo mbayar artikel. Dadi manawa kontrak bener nyariosaken kabeh syarat-syarat persetujuan. Asring salesman a bakal nggawe janji utawa kahanan negara sing ora klebu ing kontrak. Kabeh statements kuwi regane jelas, lan nalika wong mundut ing basis saka statements kuwi uga golek sing nyang-nyangan panginten kang iki njupuk ora nyang-nyangan. Kasebut kanthi teliti maca kabeh print nggoleki supaya sing kebak ngerti apa sing ngeculke dhewe ing kanggo. Elingi, teken ngiket, janji sales kang ora!

Mujiono, alam manungsa apa iku, ana tansah nggodha kanggo bakul memuji artikel luwih saka iku manfaat. Utawa kang uga sengaja seeking kanggo njupuk kauntungan saka panuku, utamané yen panuku ora koyone jagad wicaksana. Empu, minangka salah siji jurnal purchasing sijine iku, panuku wicaksana "misahaké bukti saka guff ing salesman iku." Conto bisnis ngasilke kanggo nggodha kanggo overstate cilik utawa misrepresent produk sing, lan saka pemerintah kang ajeg marang wong-wong mau, katon ajeg ing masalah Consumer Lapuran.

Ora sing kabeh industri lan bisnis sing honeycombed karo laku jujur. Akeh pengusaha langganan dhasar sing "kejujuran iku privasi paling." Nanging tau dadi asring katon minangka yen padha ora kebijakan sing paling apik! Sing kok Better Business Biro duwe dadi luwih karya apa, kok majalah konsumen duwe circulations gedhe kuwi lan institusi populer napa 'penasehat ukum konsumen' wis dadi.

nanging iku bisa dadi panjenengan fault

A policeman sapisan komentar sing wong sing wis nandhang kapitunan dening sawetara bakul unscrupulous jarang laporan prakara kanggo polisi amarga transaksi kapapar minangka kang gampang diapusi utawa malah gelem dadi partai kanggo menehi hasil jelas. Dadi yen sampeyan bakal njaluk nyang-nyangan nyata sampeyan kudu nonton ora mung ing fellow liyane, bakul, nanging uga dhewe, panuku. Iku gampang kanggo swayed emosi nalika salesman a flatters siji, utawa nalika kang misale jek kanggo kurban unheard-nyang-nyangan. Self-interest bisa pangretosan gampang wuta siji utawa Warp siji paukuman. Iku alam siji bangga awake dhewe ing njupuk nyang-nyangan sing, nelpon kanggo atine lan paribasan inspirasi kuna: " 'A nyang-nyangan ala!'Ngandika panuku kanggo bakul, nanging mati kang dadi ndobos babagan iki. "

Temenan a "nyang-nyangan" ora nyang-nyangan nyata yen rega murah nggantosi kurban kualitas. Ing New York wong bisa tuku galon setengah saka es krim dijamin kanggo ngemot mung alam produk kayata woh, gula, susu lan krim, kanggo $1.59. Nanging uga bisa tuku galon setengah sing ora dijamin nanging ngakoni kanggo ngemot roso Ponggawa, werna lan apa ora kanggo $.79 setengah galon. Concern kanggo kesehatan siji kang nunjukaké kang, mbok menawa, nyang-nyangan.

Ing asas padha ditrapake kanggo tumbas liyane larang regane. Ing tuku sandhangan sampeyan kudu dicatet loro materi uga carane sandhangan digawe. Biasane, sampeyan ngirim nyana kanggo mbayar liyane kanggo wool prawan saka wool lan polyester, lan liyane kanggo terakhir saka kanggo rayon utawa cuka. Wigati uga jahitan ing, patron cara sing cocok, carane buttonholes sing rampung, jenis zipper digunakake uga kualitas tombol. sandhangan Murah ora nyang-nyangan.

Ing tartamtu sampeyan kudu ngleksanani care minangka kanggo kualitas nalika tuku Furnitur. Waspada nawakake sensational. Superficially pesawat telung-kamar Furnitur kanggo sawetara atus dolar nyang-nyangan sing, nanging apa yen wiwit tiba loro ing enem sasi? A nyang-nyangan sing luwih apik bisa ateges mbayar liyane kanggo nglengkapi mung siji kamar. Njupuk wektu kanggo nliti Furnitur ndeleng carane digawe.

Kapan "Persetujuan" Apa Real Persetujuan

Ana iku kayata Persetujuan. Nanging iku njupuk luwih saka kepingin nyang-nyangan sing kanggo njaluk siji. Aja emosi nggawe sampeyan gampang diapusi, naif, credulous. Njupuk wektu kanggo sinau kangge dagangan sampeyan kudu. Lan nyang-nyangan dipunbewarakken uga dadi kuwi yen ana ing pungkasan mangsa utawa amarga kang sampel lantai utawa toko-worn utawa amarga macem-macem tartamtu wis mandhap. Nalika nyimpen biso dipercoyo advertises sale a, paling kamungkinan bakal aturan Persetujuan. Nanging sampeyan kudu njaluk menyang nyimpen awal minangka kanggo njaluk paling Pick, lan manawa apa sing sampeyan tuku soko Sapa sing sampeyan lan sing kudu.

Nalika nerangake pangan sampeyan kerep golek sing rega suda ora ndherek banget gedhe abang ing kualitas. Sampeyan uga bisa golek sing, ngelingi daya wektu uga ora wastage, panganan beku sing Persetujuan dibandhingake sayuran seger, kajaba mbok menawa ing mangsa puncak. You may be partial to a well-advertised brand of tuna or salmon because of its high quality, but it may also be higher in price. Some supermarkets have their own brands that you might find compare favorably and yet cost much less. If you can get brown eggs cheaper than white eggs, they too would be a bargain, provided they are equal in size.

Another matter to consider is that of enjoyment or pleasure derived from what you buy, be it food, clothing or some household furnishing. You should get pleasure from wearing a suit, a dress, a scarf, a shirt or a tie. If you get a great deal of pleasure from wearing a certain article of clothing, or of using a certain piece of furniture, then it will have been a bargain even if at the time you bought it it was not especially inexpensive. Elingi, the price is soon forgotten but the satisfaction and pleasure remain. There was a young man who kept buying suits only when they were on sale and who was always admiring his friends’ suits more than his own. Why? Because he was more concerned with cost, while they were concerned with weave, patterns, color and quality. So his “bargains” were not such bargains after all.

Truly there are many factors to consider when buying if you would get “bargains” that are indeed bargains. You must be wary not only of the claims and tactics of the seller but also of your own weaknesses and your desire to get “something for nothing,” lest you make an injudicious purchase. Consider the matter of quality as well as the pleasure to be derived from your purchase.

It takes skill and hard work for most persons to earn their money. If they also exercise skill in spending it, then, as the saying goes, “a penny saved is a penny earned.”

[# FooterText kanggo]

Dadi kawitan kanggo komentar ing "Ora Kabeh "Persetujuan" Apa Persetujuan Real"

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*