Bad News: 7 Cara Gula ngrusak Sex urip

Iku ora Matter apa sing lagi wong lanang utawa wadon: keluwihan gula apik kanggo sampeyan lan matèni kesehatan seksual. Dadi yen sampeyan nganggo akèh gula ing omben-omben legi lan soft drink lan cemilan, iku dhuwur wektu sampeyan Cut mudhun kanggo ngedongkrak jinis gesang utawa sampeyan bisa duwe dhewe kanggo nyalahke lan pasangan whining kanggo tumindak langsung.

  • Sugar nimbulaké jawat erectile: Sugar mengaruhi kasedhiyan nitrat oksida lan testosteron kang loro lanang lan wadon perlu kanggo drive seksual lan fungsi. Njaluk hak: testosteron promosiaken loro cavernosa lan degdegan clitoral, needed dening wong kanggo jinis aktif lan wadon kanggo orgasme nyaman.

7 Cara Gula ngrusak Sex urip

  • Sugar nimbulaké rasa kesel sing èkstrém: Yen sampeyan lagi looking nerusake kanggo wengi nyaman lan isih nganggo ton saka gula saka cemilan lan soft drink, sampeyan bisa uga ngajak jinis gesang a bye-bye. Nalika gula getih mundhak, ing pancreases overworks dhewe kanggo secrete cukup insulin kanggo ngemot gula lan nyegah karusakan organ, lan iki njupuk tol ing awak yen awak saya wis bisa kanggo ngurangi gula getih.
  • nimbulaké gula kelemon: Kakehan gula ing getih ndadékaké kanggo kelemon pokok yen individu ora ngleksanani malik iku. Kanthi kelemon rawuh jinis 2 diabetes kang nimbulaké jawat erectile lan nimbulaké frustasi seksual kanggo pasangan.
  • ndadékaké keluwihan kanggo dryness bawok: Saperangan pasinaon sing perlu kanggo corroborate iki, nanging sawetara panaliten nemokake hubungan antarane keluwihan gula lan dryness bawok ing wanita. Iki sing wis ngerti nimbulaké jinis nglarani tinimbang sanggama nyaman.
  • nimbulaké gula infèksi bakteri lan ragi: Iki meh pranala menyang ndhuwur, nanging gula getih dhuwur nggawe lingkungan kondusif kanggo bakteri lan ragi kanggo tuwuh ing tempek, anjog kanggo nguyuh utawa infèksi saluran uyuh kang bakal ing siji mengaruhi kegiatan seksual ing wanita.
  • Sugar kills jinis hormon Panjenengan: Yen duwe kakehan gula ing getih, mengaruhi produksi endorphins, serotonin lan dopamin antarane hormon liyané kang muter bagean ing fungsi seksual sehat. Tingkat ora duwe aturan baku hormon iki bakal kiamat karukunan seksual, lan nggawe lovemaking bolongan kanggo pasangan bojo ing sesambetan maha.
  • Sugar ndadékaké kanggo kaku mental lan awak: gula getih wis driji ing Rising tingkat kortisol, anjog kanggo kaku mental lan awak kang siji mengaruhi rangsangan seksual lan nanggepi. Kanggo seneng wektu maringi hadiah karo pasangan, sampeyan kudu Cut mudhun ing gula lan ndeleng carane kelamin Panjenengan appreciate pindhah kanggo wong dienggo luwih ing porsi kabutuhan karukunan Panjenengan.

Dadi kawitan kanggo komentar ing "Bad News: 7 Cara Gula ngrusak Sex urip"

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*