Babagan awake dhewe

We are really happy to have you on our website Iroy.in!

lapuran, a Yoruba word meaningNews or Reportis a Nigerian News and Knowledge Base Platform that aims at providing useful, engaging and informative contents on issues related to sales and marketing problems, entrepreneurship, relationship and other general issues. The website was launched on 1st October 2011.

On our team are seasoned professionals with ages of applicable experiences in related fields like Marketing and Sales, Entrepreneurship, Relationship etc.

Get to Know Us

Fisayo Sanyaolu
Founder

Fisayo is a graduate of Yaba College of Technology. He has gained years of experience while working with organizations like Skye Bank Plc, Vmobile Nigeria (now Airtel), Tsaboin Tech World (saiki Platforms Nextek) lan Eshkol Petroleum.

Kang dianggo karo ISUD Crafts, a web design company in Lagos, Nigeria lan enggo bareng pengalaman wirausaha ing Rahasia saka situs Entrepreneurship.

May Anokuru
Consultant Integrated

Anie punika sapunika konsultan, panyedhiya solusi, lan pelatih marketing. Panjenenganipun fitur minangka fasilitator ing aktivitas latihan sijine bebarengan dening nglumpukake saka latihan, pelatihan lan seminar ing marketing (karo konsep, Sastranegara, lan Perancis minangka fokus). Iku uga dadi nulis kreatif kanggo eBooks, bahan fitur, salinan, Tulisan lan wangun liya saka nulis komunikasi marketing.

sartanipun wonten wis digawe dening milik saka cahya profesional saka eksekutif ndhuwur-tingkat, karo luwih saka 25 taun Responsibilities karir marketing maju, umume ing area Komunikasi Marketing terpadu utawa IMC - nyangkut iklan, sade pribadi, public relations (PR), acara, etc, lan klebu saka Manajemen produk, marketing langsung nanggepi, customer / Manajemen klien, lan pangembangan bisnis anyar.

Luwih saka sepuluh taun saka periode ndhuwur wis ing posisi Manajemen senior.
Sanadyan ora guru ahli dilatih kuwi, Joanie iku akeh sing 1980 lulusan saka University of Lagos, Nigeria, lan uga nduweni gelar Master ing Administrasi Bisnis (MBA) saka Alli University Ambrose, Ekpoma, Nigeria.

Barr. Yulia Kasyankova, MA, LLM, profesor kolega
Editor Ing Kepala

Yulia Kasyankova punika pengacara Russian, writer Dosen. Dheweke nduweni latar mburi sugih piwulang, ngatur seminar, language lan kursus pendidikan uga ing pariwisata lan hukum bisnis consulting. kapentingan dheweke uga kalebu psikologi, filsafat, Sajarah lan sastra. Dheweke saiki uripe ing Nigeria.

loro-lorone Rasheed
Humas Manager

Obe Rasheed iku lulusan saka Accountancy saka Kwara Polytechnic State, Ilorin. Gadhah seni wis ing wong saka sekolah, iki dadi perlu kanggo nguber kursus sing bakal ngaktifake wong nyedhiyani informasi ndhukung lan solusi. Iku Aptech Certified Professional komputerisasi.

Duwe katutup relevansi desain visuals minangka solusi kanggo latar mburi seni, panjenengané njupuk diploma in designs grafis lan prints produksi saka Log Print Media Institute, Palm Grove Lagos.

Panjenenganipun gained sungguh kreatif lan komunikasi pengalaman saka Mercury Birds Limited, perusahaan komunikasi marketing, saiki manajer produksi, Echonews Newspapers Limited, koran, media lan perusahaan riset politik.

Victor nggantheng
Brand Manager

Vicreativity as we call him is an undergraduate of University of Lagos studying Mathematics. He has cognitive experience in graphic designs, web designs, general branding and he is a good teacher too. 🙂

He is the Brand Manager of ISUD Crafts and also worked with Inside Watch Africa Magazine.