9 Dropshipping Business Jeneng Enggak Ngaruh Aja ing Kabeh Cost

njelaske nganggo bentuk garis

  1. Pambuka
  2. Apa Dropshipping?
  3. Carane Dropshipping Works
  4. Pambuka, Panjenengan Dropshipping Bisnis
  5. Apa Iku penting kanggo Njaluk Kanan
  6. 5 Jalaran saka Njupuk Iku salah
  7. 5 Cara cepet kanggo Generate Jeneng Dropshipping Business Ideas
  8. 9 Dropshipping Business Jeneng Enggak Ngaruh Aja
  9. kesimpulan

9 Enggak Ngaruh Dropshipping Business Jeneng

Source: Pixabay

Pambuka

Pamilihan jeneng bisnis kanggo nyimpen Dropshipping iku sethitik beda saka milih jeneng bisnis liyane jinis bisnis. Nanging, prinsip sing padha aplikasi, yen njaluk bisnis Jeneng salah akèh liyane iku bisa pindhah banget salah. Iki masalah dhasar.

Ana persil saka bisnis Dropshipping metu ana, 500,000 (lan ngetang) ing Shopify piyambak nyebar 175 negara. jeneng nyimpen bisa salah siji ngadeg metu saka akeh lan posisi sampeyan kanggo Dropshipping sukses utawa campuran sampeyan menyang latar mburi ngendi drown ing niskala.

matur nuwun sanget, ana cara pinter supaya quagmire iki lan sinau kanggo njaluk nyimpen Dropshipping utawa bisnis Jeneng tengen.

Amarga iku supaya gampang kanggo miwiti Dropshipping, dropshippers duwe karep nglirwaaken toko non-Performing lan mbukak liyane, nanging yen masalah ndasari pola bisnis Jeneng Panjenengan, sampeyan kudu sinau carane kanggo generate gagasan jeneng bisnis apik kanggo toko Dropshipping Panjenengan mangsa.

Ing kirim kita bakal njelajah in lan rusak milih jeneng bisnis kanggo bisnis Dropshipping Panjenengan, nanging

Apa Dropshipping?

Dropshipping iku sawijining ecommerce model bisnis sumber chain sing ngijini sampeyan Retail tanpa tuku Simpenan fisik utawa supaya persediaan.

Punika

Carane Dropshipping Works

Carane Dropshipping Works

Source: hireme2writeit.com

Ngisor iki gambaran Brief saka Dropshipping ing 5 langkah gampang:

  1. Ngatonake manufaktur utawa produk supplier ing situs toko ing markup a,
  2. Tumbas nelusuri lan Panggonan pesenan karo sampeyan
  3. Sampeyan njupuk bathi, lan
  4. pesenan customer Nerusake supplier utawa manufaktur, sing
  5. Turutono utawa ngirim produk langsung kanggo pelanggan

nanging,

Pambuka: Panjenengan Dropshipping Bisnis

Ana sawetara bab sing bakal perlu miwiti Dropshipping kaya:

  • PC utawa laptop
  • sambungan Internet Reliable
  • Dropshipping Platform, e.g. Shopify (nerangake karo jeneng domain, etc), free 14 dina pangadilan, wiwit ing $ 29 / mo, $9/mo kanggo Shopify Lite
  • Produk utawa niche
  • dipercaya supplier utawa manufaktur
  • App automation kaya Oberlo, (free wiwitan Pack), banjur $ 29 / mo kanggo paket dhasar, etc

nanging, salah siji saka iku sing paling penting sing perlu punika jeneng bisnis apik kanggo nyimpen Dropshipping Panjenengan.

Punika

Apa Iku penting kanggo Njaluk iku tengen

Minangka nyatakake sadurungé, sampeyan bisa miwiti Dropshipping karo secara harfiah nul dolar. Amarga saka iku tartamtu sing dijupuk kanggo diwenehake.

Assuming tuwuh lan ukuran cepet lan njaluk waé saka pemain amba kang bèt jeneng wis tanggal lan meh podho Yours, sampeyan bisa uga ing kanggo tussle legal, lan iku dadi luwih angel kanggo ninggalake bisnis akeh amarga jeneng related masalah bisnis.

Empu sampeyan kudu njaluk iku tengen saka serangn ing. Uncalan luwih cahya,

Ning kene

5 Jalaran saka Njupuk Iku salah

  • mungsuhan Legal sing bisa numpes bisnis utawa biaya sing dadi luwih ing utang
  • Mundhut saka basa customer
  • Mundhut saka kaca media sosial kagayut lan akun
  • Update saka kabeh aset digital kanggo nggambarake status anyar
  • efforts rebranding larang regane

Kanggo sijine iku ing perspektif, laporan nunjukaké menawa owah-owahan sing diusulaké jeneng saka uta kanggo TDU (pocapan t-duh) bisa biaya wajib Utah babagan $ 50m kanggo ngleksanakake.

Kajaba, ing domain cars.com ana kabaripun didol kanggo $ 872m kekalahan.

Duwe bilih,

Ning kene

5 Cara cepet kanggo Generate Jeneng Dropshipping Business Ideas

Saiki sing ngerti pentinge njupuk Dropshipping jeneng bisnis tengen, ning kene 5 cara cepet kanggo nggawe bisnis utawa perusahaan jeneng gagasan ayu:

  • Business Jeneng Generators

A generator jeneng bisnis minangka jeneng gawe katut iku sawijining software online utawa alat sing mbantu sampeyan generate gagasan jeneng bisnis kanggo nyimpen Dropshipping Panjenengan, supaya sampeyan ora duwe apa kanthi manual.

  • Quora

Quora punika populer Q&Forum ngendi anggota takon anggota pitakonan lan jawaban ing sembarang tenan topik. Ana fitur upvote sing ngijini anggota liyane thumb up utawa support jawaban diwenehi dening anggota. Padha bisa bantuan karo gagasan kanggo nyimpen Dropshipping Panjenengan.

  • Family and Friends

Yen arep dienggo kanggo mbukak toko Dropshipping ibu n 'Pop gaya, njupuk jeneng bisnis saran saka kanca lan kulawarga iku cara sing nyenengake kanggo miwiti metu.

Sampeyan bisa bener mungkasi munggah karo jeneng tenan kelangan sing succinctly nggambaraké bisnis Dropshipping Panjenengan.

  • akeh Sourcing

Adoh saka kulawarga lan kanca-kanca, akeh ngalami kasusahan ngijini sampeyan sumberé gagasan jeneng perusahaan saka akeh freelancers bakat kanggo ragad.

Ana akeh kaya CrowdSpring, Fiverr, Upwork, etc.

  • Hire Copywriters

Pilihan liyane ngrekrut Panelusuran bisnis trampil utawa agensi kang bisa ngerti gol bisnis lan dislametaké lan jeneng bisnis pakaryan cocog patut.

Saiki kita wis katon sawetara cara kanggo generate jeneng bisnis,

Ning kene,

9 Dropshipping Business Jeneng Enggak Ngaruh Aja ing Kabeh Cost

  1. Pamilihan Jeneng sing Muni kaya Amazon

Ya, kita kabeh ngerti Amazon menehi hasil amba, nggawa gangguan utama kanggo toko lan ngulu saklawasé kabeh ing sawijining jalur.

Nanging nggunakake jeneng karo Amazon ing iku uga mblusukake lan backfire saka sudhut sing beda kaya Amazon nyata, tumbas online lan hukum.

  1. Kalebu Dropshipping Tembung ing Jeneng

Wonten pemahaman umum sing dropshipped produk biaya liyane ing saben. Iki amarga biasane kanggo tuku ing toko rega lan jumlahe kang ndadekake angel kanggo dropshippers kanggo ngedol tanpa markup a.

Nambahake Dropshipping tembung (utawa variasi sawijining) kanggo jeneng bisnis bisa ngirim sinyal salah babagan prices Panjenengan ab initio.

  1. Nggunakake Names Geo-mbatesi

Nggunakake jeneng kaya DropshipTexas bakal nggawe roso kesengsem sing mung operate ing utawa ngirim kanggo Texas. Iki bakal drive pelanggan potensial sing ora manggon ing utawa watara Texas.

Dropshipping ngijini sampeyan ngedol global supaya ora dasi tangan karo jeneng wilayahé mbatesi.

  1. Jeneng Store Panjenengan Sawise Niche a

Sawetara tepak Dropshipping sing Ultra mangsan, kene iki wayahe lan musna sabanjure. Jeneng nyimpen Dropshipping sawise tepak kuwi wis banget matesi, lan salah serius supaya ing kabeh biaya.

A jeneng apik ngirim ngidini sampeyan nyoba tepak beda produk dropshipped tanpa ngganti jeneng nyimpen asring.

  1. Milih Jeneng a Kanthi Starting Mentality Cilik

Iki beda saka niche-Jeneng. Amarga ibukutha wiwitan kurang Dropshipping kang, sawetara dropshippers milih jeneng perusahaan karo painfully mentality bisnis "cilik".

Akibate, nalika wutah rawuh padha perlu owah-owahan jeneng kang nerangake karo tantangan.

  1. Nggunakake Jeneng aneh kanggo Dialect Panjenengan

Nggunakake jeneng aneh kanggo suku Panjenengan, basa utawa wong bisa ora dadi apik kanggo bisnis Dropshipping Panjenengan.

Yen sampeyan duwe ngomong lan Nulis jeneng metu kanggo wong saben wektu, banjur iku mbokmenawa ora kelangan cukup.

  1. Kesulitan Pangucapan ungkapan Panjenengan Dropshipping Store

Yen Pick jeneng aneh kanggo dialect Panjenengan tantangan liyane bakal ease saka Ejaan utawa pronunciation kanggo penutur non-native saka dhialèk Panjenengan.

Iki bisa ateges katon kurang ing asil panelusuran lan lalu lintas organik sing bakal perlu kanggo tuwuh nyimpen.

  1. Sampeyan lagi mboten midhangetaken Pelanggan International

Amarga Dropshipping ngijini sampeyan kanggo ngedol global lan entuk manca, sampeyan perlu nimbang pelanggan ing negara lan budaya.

Sing jeneng bisnis apik bisa ateges "emas" ing dhialèk lan ateges "telek" ing basa liyane, kang tegese padha bakal abhor nyimpen. Dadi nindakake riset.

  1. Suppliers Misspell Jeneng ing Invoice utawa Product Other Packaging

Yen jeneng nyimpen Dropshipping iku hard kanggo Nulis, supplier bisa misspell ing invoice utawa packaging produk, kang ala kanggo iklan minangka loro produk saka loro supplier bisa Nulis jeneng beda.

Pelanggan bisa ilang dateng yen mbaleni terus-terusan. Mesthekake jeneng bisnis sing bener wis diajukake supplier.

kesimpulan

Njupuk Dropshipping jeneng bisnis tengen bakal nylametaké panjenengan kaku rasah lan sumelang. Tindakake tip iki kanggo generate konsep jeneng bisnis luwih wektu sabanjuré.

Pengarang Bio

AmosAmos Onwukwe iku sawijining AWAI dilatih Ecommerce B2B / B2C Copywriter Bintang ing eCommerce Insights, Bangsa ecommerce, Ecommerce pangerten, SmallBizCub, pambuka sukses 101, Bisu Little Man, Huffington, Floship, Result First, The Next Scoop, SABTrends, BusinessTips.Ph kanggo sebutno sawetara.

Panjenenganipun punika kasedhiya kanggo ngrekrut

Dadi kawitan kanggo komentar ing "9 Dropshipping Business Jeneng Enggak Ngaruh Aja ing Kabeh Cost"

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*