Tips krusial pikeun Succeeding Salaku hiji Freelancer Internet

Kira-kira 75% tina urang gawe jeung nyieun duit karya online salaku Pagawé Leupas independent, jeung maranehna boh telecommute ti imah ku atawa meunangkeun assignments mayar ngaliwatan sababaraha pausahaan online jeung masih dianggo nurutkeun istilah jeung abilities sorangan. Internet geus dijieun eta pisan nu mungkin keur beban tina damelan pikeun jadi outsourced ka pagawe murah di nagara séjén jeung ka dibayar ngaliwatan pilihan processing pamayaran online. Loba pausahaan di Amérika Sarikat nu motong ka handap dina overheads ku outsourcing lolobana jobs maranéhna pikeun tanaga di India jeung nagara séjén, tur meunangkeun mayar sahijina ngaliwatan PayPal atawa sababaraha sistem mayar internet séjén. Loba awewe di AS ogé gancang jadi karya-di-imah mums sarta loba usaha online nu datang nepi nu sasaran di karya-di-imah mums jeung siswa jeung Agénsi séjén. Ku kituna Anjeun freelancer lamun berpungsi jadi loba atawa salaku saeutik Anjeun kahayang jeung langsung ti asal Anjeun liwat komputer internet-disambungkeun Anjeun, jeung oge meunang mayar ngaliwatan métode processor pamayaran online. Naon mangka aya sababaraha faktor krusial nyumbangkeun ka kasuksésan Anjeun jadi karya-di-imah freelancer?

internet freelancerabdi. Setel jam produktif Anjeun sorangan: Anjeun pasti ngarti bari anjeun damel ti comforts asal anjeun, eta bisa jadi alesan pikeun nyetél jam produktif lamun anjeun teu bakal kaganggu ku pengunjung atawa neangan dibawa jauh ku frivolities jeung TV. Anjeun kudu nyetél jam produktif tangtu eta nu Anjeun kudu nyanghareupan karya anjeun saolah-olah anjeun éta di hiji kantor normal, jeung Anjeun bisa ngabejaan ka nu datang Anjeun teu nganjang di jam ieu sabab anjeun ngagaduhan ka earn tetep Anjeun.

ii. Pagawean dina hiji lingkungan kondusif: Salaku karya-di-imah freelancer, karya Anjeun bisa jadi tulisan artikel, VA, telepon puseur, transcriptionist jeung pangajar online antara séjén. Anjeun butuh hiji lingkungan kondusif mana barudak Anjeun moal bakal nuisance sarta di mana Anjeun bisa konsentrasi dina proyek Anjeun tanpa aya margins pikeun kasalahan. Bayangkeun waé salaku asistén maya atawa télépon tengah sarta konsumén di tungtung nu sejen nu baris ngadéngé barudak Anjeun wailing jeung blaring TV, atawa komo hiji noise tina motorcars. Inget loba karya-di-imah Agénsi earn kavling leuwih ti earners gaji bulanan.

iii. Ulah ngegel leuwih ti Anjeun bisa nyapek: Ieu mungkin keur overload sorangan jeung karya lamun teu paduli ngeunaan jilid tina karya anjeun nyokot dina. Anjeun bisa overwhelm sorangan jeung kualitas proyek Anjeun bisa kakurangan for eta lamun stress nu dimimitian pikeun nyokot tol dina Anjeun. Bayangkeun ngabogaan kasalahan panulisan jeung grammar dina proyék tulisan eusi web Anjeun ngan sabab uteuk Anjeun shutting turun ti lembur-tanaga gawé. Sanajan jobs online bisa datang di lulls jeung di tungtutan luhur, Anjeun kudu narima jobs anjeun ngan yakin completing tanpa letting kualitas maranéhanana kakurangan, jeung Anjeun bisa di kanyataan mertimbangkeun outsourcing sawaktos Anjeun keur bogged turun jeung teuing gawé jeung meunang papanggih deadlines.

IV. Jieun akun pembukuan alus: Mun anjeun nu nyicingan dina Amérika Sarikat, ulah poho yen anjeun kudu mayar pajeg ka IRS upami Anjeun earn leuwih ti $600 salaku freelancer di mana wae taun dibikeun, jeung Anjeun bisa oge kudu offset overheads minor tangtu sanajan anjeun gawe ti imah. Ngajaga akun hade incomes Anjeun, sumber jobs online, deadlines pakasaban, jeung tab penting séjén nu aya kaitananan jang proyek Anjeun bakal nempatkeun Anjeun hiji posisi di mana Anjeun bisa nangtukeun posisi finansial Anjeun da kakara hiji glance ti buku.

v. Langkung ti hiji sumber incomes online: Lamun anjeun berpungsi jadi freelancer hiji online, Anjeun mindeng teu berkualitas pikeun mangpaat kaamanan accruable ka staf pausahaan normal. Anjeun teu berkualitas pikeun médis asuransi, 401k mangpaat, sarta tunjangan karya séjénna antara séjén; Ku kituna Anjeun kudu mastikeun yén anjeun ménta sababaraha sumber incomes online jadi lamun nu mana wae nu klien hiji atawa sumber ujug-ujug dries nepi, Anjeun bisa meunangkeun bareng jeung warga séjénna tanpa nalangsara casualty mana wae bari masih nyimpen for jeung isukan.

Jadi munggaran mairan dina "Tips krusial pikeun Succeeding Salaku hiji Freelancer Internet"

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.


*