Këshilla të rëndësishme për Pasuar Si një freelancer Internet

Për 75% e njerëzve që punojnë dhe duke e bërë të holla në internet të punës si përkthyes të pavarur të pavarur, dhe ata ose telecommute nga shtëpia nga ose të marrë detyra të paguara përmes disa kompani online dhe ende punojnë sipas termave dhe aftësitë e tyre. Internetit ka bërë shumë të jetë e mundur për ngarkesa e vendeve të punës që do të jepen për punëtorët e lirë në vendet e tjera dhe për ata që do të paguhet përmes opsioneve të përpunimit të pagesave në internet. Shumë kompani në Shtetet e Bashkuara janë duke shkurtuar në shpenzimet e përgjithshme nga burimet e jashtme më e punët e tyre të personelit në Indi dhe vende të tjera, dhe për të marrë për të paguar ato nëpërmjet PayPal ose disa sistemeve të tjera të pagesave në internet. Shumë gra në SHBA janë gjithashtu duke u bërë shpejt punë-at-shtëpi nënat dhe shumë biznese online janë të ardhur deri që janë në shënjestër në punë-at-shtëpi nënat dhe studentëve dhe përkthyes të pavarur tjera. Prandaj ju jeni një freelancer nëse ju punoni sa më shumë ose sa pak si ju dëshirën dhe direkt nga shtëpia juaj nëpërmjet kompjuterit tuaj të internetit-i lidhur, dhe gjithashtu paguhen përmes metodave procesor pagesës në internet. Çfarë atëherë janë disa faktorët vendimtarë që të kontribuojnë në suksesin tuaj si freelancer punë-at-shtëpi?

freelancer internet>. Vendosur orë tuaj të frytshme: Ju duhet të kuptoni se ndërsa ju punoni nga comforts e shtëpisë tuaj, ajo mund të jetë e arsyeshme për të vendosur orë produktive kur ju nuk do të shqetësohet nga vizitorët ose të marrë kryer larg nga frivolities dhe TV. Ju duhet të vënë orë të caktuara produktive larg në të cilën ju duhet të përballen me punën tuaj si në qoftë se ju keni qenë në një zyrë normale, dhe ju mund të tregoni vizitorët tuaj të mos vizitoni në këto orë të tëra për shkak se ju mori për të fituar tuaj mbani.

>. Puna në një mjedis të favorshëm: Si freelancer punë-at-shtëpi, Puna juaj mund të jetë shkrim artikull, VA, Call Center, transcriptionist dhe tutor internet ndër të tjera. Ju duhet një mjedis të favorshëm ku fëmijët tuaj nuk do të jetë një telash dhe ku ju mund të përqëndrohen në punën tuaj pa lënë hapësirë ​​për gabime. Paramendoni telecommuting si asistent virtuale apo qendër e thirrjes dhe klientët në anën tjetër të linjës dëgjojnë fëmijët tuaj qarje dhe e blaring TV, apo edhe një zhurmë e motorcars. Mos harroni shumë punë-at-shtëpi përkthyes të pavarur fitojnë shumë më shumë se sa ata njerëz mujore e pagave.

>. A nuk kafshoj më shumë se ju mund të përtyp: Është e mundur të mbingarkoj veten me punë në qoftë se ju nuk do të kujdeset për vëllimet e veprave ju jeni duke marrë në. Ju mund të trullos veten dhe cilësinë tuaj të punës mund të vuajnë për atë kur stresi fillon të marrë një taksë mbi ju. Paramendoni që ka gabime shtypi dhe gramatikore në web content shkrim punën tuaj vetëm për shkak se truri juaj është i mbyllur nga mbi-punës. Edhe pse Punë online të mund të vijë në lulls dhe në kërkesat e larta, ju duhet të pranon Punë je vetëm i sigurt i përfundimit, pa lënë cilësinë e tyre të vuajnë, dhe ju mund të në të vërtetë e konsiderojnë outsourcing kur ju jeni bogged poshtë me shumë punë dhe mori për të përmbushur afatet.

>. Mbajnë llogari të mira kontabilitetit: Nëse ju jeni banor brenda Shteteve të Bashkuara, mos harroni se ju duhet të paguajnë taksa për të IRS në qoftë se ju fitoni më shumë se $600 si freelancer në çdo vit të dhënë, dhe ju gjithashtu mund të duhet për të kompensuar shpenzimet e përgjithshme të caktuara të vogla edhe pse ju jeni duke punuar nga shtëpia. Mbajtja e llogarive të mirë të të ardhurave tuaja, burimet e punëve online, Afatet e punës, dhe tabs tjera të rëndësishme relevante për punën tuaj do të ju vendos një pozicion ku ju mund të përcaktojë pozicionin tuaj financiare nga vetëm një shikim nga librat.

>. Burime të shumëfishta të të ardhurave në internet: Kur ju punoni si një freelancer internet, ju jeni shpesh nuk kualifikohen për përfitime të sigurisë accruable për një staf normal të kompanisë. Ju nuk janë të kualifikuar për mjekësor sigurim, 401Përfitimet k, dhe ndihmat e tjera të punës ndër të tjera; ju duhet pra të sigurojë që ju të marrë burime të shumta të të ardhurave në internet kështu që nëse ndonjë klient ose një burim papritmas thahet, ju mund të marrë së bashku me të tjerët pa vuajtur asnjë viktimë, ndërsa ende duke kursyer për nesër.

Bëhu i pari për të komentuar në "Këshilla të rëndësishme për Pasuar Si një freelancer Internet"

Lini një koment

>.


*