Tips wigati kanggo Succeeding Minangka Freelancer Internet

About 75% wong apa lan nggawe dhuwit karya online minangka freelancers sawijining, lan padha salah siji telecommute saka ngarep dening utawa assignments mbayar liwat sawetara perusahaan online lan isih bisa miturut syarat-syarat lan kabisan dhewe. Internet wis digawe iku banget bisa kanggo kathah proyek kanggo ditransklusi outsourced buruh mirah ing negara liyane lan wong-wong mau bakal mbayar liwat opsi Processing online pembayaran. Akeh perusahaan ing Amerika Serikat sing nglereni mudhun ing Overheads dening parking paling proyek kanggo personel ing India lan negara liyane, lan njaluk mbayar wong-wong mau liwat PayPal utawa sawetara sistem pembayaran internet. Akeh wanita ing AS uga cepet dadi karya-at-home ibu-ibu lan akeh bisnis online sing teka munggah sing diangkah ing karya-at-home ibu-ibu lan siswa lan penerjemah lepas liyane. Mulane sampeyan ana freelancer yen sampeyan bisa minangka akeh utawa minangka sethitik minangka sing kepéngin lan langsung saka ngarep liwat komputer sing nyambung menyang internet Panjenengan, lan uga njaluk mbayar liwat cara prosesor online pembayaran. Apa banjur ana sawetara faktor wigati kanggo kontribusi kanggo sukses minangka karya-at-home freelancer?

internet freelanceri. Setel jam produktif dhewe: Sampeyan kudu ngerti sing nalika sampeyan bisa saka comforts saka ngarep, bisa dadi cukup kanggo nyetel jam produktif nalika sampeyan ora bakal keganggu dening pengunjung utawa njaluk digawa lunga dening frivolities lan TV. Sampeyan kudu ngeset jam produktif tartamtu loro kang sampeyan kudu ngadhepi karya kaya yen padha ing kantor normal, lan sampeyan bisa ngomong pengunjung ora kanggo ngunjungi ing jam-jam iki amarga tak kanggo entuk tetep Panjenengan.

ii. Work ing lingkungan kondusif: Minangka work-at-home freelancer, karya uga nulis artikel, VA, call center, transcriptionist lan guru online antara liya. Sampeyan perlu lingkungan kondusif ngendi anak-anakmu bakal ora gangguan lan ing ngendi sampeyan bisa musataken ing proyek tanpa bathi kasalahan. Mbayangno telecommuting minangka asistenipun virtual utawa call center lan pelanggan ing mburi liyane baris krungu anak pada tangisan lan blaring TV, utawa malah gangguan saka Motorcars. Elingi akeh karya-at-home penerjemah lepas entuk persil luwih saka earners gaji saben wulan.

iii. Aja ora cokotan luwih saka sampeyan bisa nyakot: Sampeyan bisa kakehan dhewe karo karya yen sampeyan ora njupuk care babagan volume karya sampeyan njupuk ing. Sampeyan bisa nyerang dhewe lan kualitas proyek bisa nandhang sangsara iku nalika ing kaku wiwit njupuk Toll ing sampeyan. Mbayangno gadhah amarga ana kesalahan panulisan lan grammar ing proyek nulis isi web mung amarga otak wis shutting mudhun saka liwat-pegawe. Senajan proyek online bisa teka ing lulls lan ing panjaluk dhuwur, sampeyan kudu nampa proyek sampeyan mung manawa saka ngrampungke tanpa ngeculke kualitas sing nandhang sangsara, lan sampeyan bisa ing kasunyatan nimbang outsourcing nalika sampeyan bogged mudhun karo kakehan karya lan tak ketemu wates.

iv. Tansah akun bookkeeping apik: Yen sampeyan penduduk ing Amerika Serikat, ora lali sing kudu mbayar belasting marang IRS yen sampeyan entuk luwih saka $600 minangka freelancer saben tauné, lan sampeyan bisa uga kudu nutup kerugian Overheads suntingan tartamtu sanajan sampeyan digunakake saka ngarep. Tetep akun apik asil Panjenengan, sumber proyek online, wates proyek, lan tab penting cocog kanggo proyek bakal nyeleh sing posisi ngendi sampeyan bisa nemtokake posisi financial saka mung marketing saka buku.

v. Macem-macem sumber saka asil online: Nalika sampeyan bisa minangka freelancer online, sampeyan kerep ora qualified kanggo keuntungan keamanan accruable menyang Staff perusahaan normal. Sampeyan ora qualified kanggo medical insurance, 401k keuntungan, lan tunjangan karya antara liya; Mulane sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan diwenehi macem-macem sumber asil online supaya yen klien siji utawa sumber dumadakan dries munggah, sampeyan bisa njaluk bebarengan karo wong tanpa budi korban sembarang nalika isih nyimpen for tomorrow.

Dadi kawitan kanggo komentar ing "Tips wigati kanggo Succeeding Minangka Freelancer Internet"

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.


*