10 Jobs Pikeun Nigerians Anu Hayang Pikeun Lalampahan buleud Dunya Nu

Jalma kalawan rasa wanderlust bisa gancang ngarasa lemes dina pamikiran belanja kahirupan maranéhanana dina pakasaban anu ngajaga aranjeunna dina lokasi tinangtu keur waktu anu pohara lila. Pikeun jalma ieu, gaya hirup itinerant mangrupakeun hiji pangalusna.

Mun anjeun salah sahiji jalma jalma anu cinta nganiaya jalan remen, saré di kota anyar, tasting pangan anyar jeung diajar ngeunaan budaya anyar, Anjeun pasti hoyong ngudag karir nu ngidinan Anjeun ngajajah dunya dina istilah sorangan.

Kira-kira 42% tina bisnis travelers buku hotél maranéhanana ngagunakeun smartphone na ieu geus diwenangkeun hotels.ng (hiji hotél jasa booking online pikeun urang néangan ongkos kamar affordable di Nigeria) pikeun nangtukeun sabaraha kategori travelers bisnis anu ngarambat paling sabudeureun dunya.

10 Jobs Pikeun Nigerians Anu Hayang Pikeun Lalampahan buleud Dunya Nu

Di dieu luhur 10 jobs nu ngajamin maneh karir tina touring dunya:

1. Recruiter olahraga

Lamun darat pakasaban kalayan organisasi olahraga salaku Recruiter olahraga, pedaran proyek Anjeun ngabutuhkeun Anjeun pikeun indit acara olahraga di sabudeureun nagara ka Pramuka keur na recruit bakat anyar.

Pikeun sabenerna mikaresep proyék ieu, Anjeun kudu jadi gairah ngeunaan olahraga!

2. auditor publik Financial

Naha anjeun kawas nomer? Kumaha carana sangkan pamanggih earning duit examining rékaman financial info pajak tina usaha sakitar sora dunya? alus? Mangka anjeun kudu jadi auditor publik!

auditors sadunya diharepkeun tumuwuh ku 11% saencan 2024, sabab proyék ieu merlukeun anjeun sangkan eureun di sagala rupa penjuru dunya dina bisnis.

3. konstruksi Manajer

bayar anu alus, tur anjeun meunang diperlukeun keur indit mindeng kusabab jobs sababaraha on-site. Anjeun bisa manggihan diri belanja sababaraha bulan di lokasi tinangtu nepi ka rengse hiji proyék konstruksi. Malah lamun teu bisa jadi manajer a katuhu jauh kusabab kualifikasi Anjeun, Anjeun salawasna bisa meunang di salaku staf rojongan.

4. iinditan konsultan

A konsultan anu unggal parusahaan lebet-mun bodo lamun maranéhna boga masalah. Kalawan pangaweruh husus Anjeun, jasa anjeun bakal diperlukeun sadayana sabudeureun nagara – sarta di sabudeureun dunya. Ngajaga hubungan anjeun jeung klien haneut tur mutualistic ngabutuhkeun Anjeun nyieun lalampahan biasa.

5. Dianggo dina Kapal Cruise

Gawe bareng dina kapal pesiar boga janten salah sahiji jobs ngimpi luhureun jalma anu cinta iinditan. Pikirkeun hal: anjeun dasarna lalaki modal pikeun ngarambat dunya bari meunang dahareun jeung tempat ka bobo di imah. Ieu mah boro malah perkara sifat proyek Anjeun dina kapal pesiar.

6. kawinan fotografer

Anjeun terang sakabeh jalma poto kawinan tujuan on Bella Naija? fotografer geus aya di lokasi nyandak nembak jalma! Kumaha tiis éta? Ku kaméra kualitas alus sarta panon alus keur cahaya jeung kelir, Anjeun teuing bisa earn hirup iinditan kalawan sababaraha pikeun nyandak poto bener amis.

7. Nu Ngarencana acara

Rada kawas hal fotografi kawinan, aya jangji hébat anjeun lamun anjeun hiji Ngarencana acara. Anjeun bisa mutuskeun difokuskeun acara lokal (pihak, weddings, birthdays) tapi jus perjalanan nyata aya dina pangatur acara nasional jeung internasional kawas festival, konferensi sarta nempokeun dagang.

8. The Peran tarumanagara tina hiji Asisten Eksekutif

Upami Anjeun henteu kabeuratan, Anjeun tiasa nyandak kana pakasaban keur asisten eksekutif a luhur-tingkat profésional urang, nu hartina anjeun bakal iinditan katuhu gigireun bos pikeun lalampahan bisnis! Ieu téhnik gede pikeun numuwuhkeun neruskeun Anjeun teuing!

9. Médan Service Insinyur

Anjeun nu buka-ka jalma lamun kaperluan customer mantuan masang atanapi repairing produk a. Mun anjeun saurang insinyur jasa widang kanggo hiji parusahaan internasional, anjeun bakal ngalaman latihan éksténsif jeung ngarambat éksténsif pikeun tempat menarik di sabudeureun dunya.

10. Ritel meuli / Seller

pilihan bisnis hébat lamun cinta item fashionable tur mibanda wanderlust: a retailing dina karir bisa ngan jadi Anjeun nélépon. Beuli barang nu jarang dipake dina salah sahiji nagara, ngajual di sejen!

Yén teu sakabéh! jobs sejenna maneh kudu mertimbangkeun lamun sunda iinditan kaasup keur rencang hiber, worker bantuan internasional, Perwakilan Pemasaran, agén perjalanan, jeung panulis perjalanan.

1 komentar dina "10 Jobs Pikeun Nigerians Anu Hayang Pikeun Lalampahan buleud Dunya Nu"

  1. hi Fisayo,
    jelema anu jobs pohara alus sarta metot pikeun Nigerian. Salaku hiji basa Indonésia, Kami resep kana éta tapi kadang Urang henteu gampang pikeun meunangkeun jalma jobs. sumur, Kuring geus ngantosan pos Anjeun salajengna. hatur nuhun

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.


*